• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 29. NOVEMBRA! Vodolije u HAOSU na poslu, Strelčevi izlaze iz KRIZE, a NOVAC stiže za ova 2 ZNAKA

Freepik.com

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 29. NOVEMBRA! Vodolije u HAOSU na poslu, Strelčevi izlaze iz KRIZE, a NOVAC stiže za ova 2 ZNAKA

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Merkurovi aspekti donose vam krizu na poslu, ali će neke stvari uspeti da se iskristališu u narednom periodu. Ipak ćete dobiti vest koja će vam popraviti raspoloženje. Finansijski nećete imati probleme, a to će vam biti najbitnije.

Ljubav - Imaćete zanimljivo poznanstvo preko posla. Neko ko je veoma uspešan će vam zapasti za oko. Mešavnje poslovnog i privatnog života može da bude greška.

Zdravlje - Lošije.

 

BIK

Posao - Iako vam planete u Škorpiji donose razne komplikacije, zbog dobre pozicije Venere uspećete da ostanete pribrani. Od Jarca vas očekuje dobra poslovna ponuda o kojoj treba da razmislite.

Ljubav - Pred vama je period koji je doneo krizu i to se oseća već neko vreme. Ukoliko voljena osoba jeste u znaku Škorpije, biće puno problema. Nije dobar momenat za početak nove romanse.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Pixabay

Najtačniji nedelji horoskop

BLIZANCI

Posao - Merkur u Škorpiji je izazovan za vas, pa će vam doneti da isplivaju razne tajne na radnom mestu. Nećete biti zadovoljni informacijama koje ćete saznati, ali je najvažnije da budete oprezni. Pojedini saradnici nisu iskreni i imate otvorenih neprijatelja.

Ljubav - Kriza u ljubavi traje i dalje. Nemojte da okrivljujete partnera za dešavanja na poslu. Otvorena komunikacija je bitna za bilo koji odnos, a to je najvažnije u ovom trenutku ako želite da održite odnos stabilnim.

Zdravlje - Lošije.

 

RAK

Posao - Priželkujete više zabave u svom životu, a manje posla. Niste zadovoljni poslovnom situacijom, ali gurate nekako. Jednostavno ne dozvoljavate da vas pogađaju situacije sa posla kao nekada. Sarađivaćete sa Škorpijama i Jarčevima.

Ljubav - Spremni ste za novu romansu! Sledi vam buđenje strasti i to je u ovom periodu zagarantovano. Samo treba malo više da se mrdnete iz kuće. Ukoliko ste u braku, moguće je proširenje porodice.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

LAV

Posao - Sunce konačno ulazi u Strelca, pa ćete naredne nedelje doživeti olakšanje. Finansije jesu problem, ali ćete imati probleme koje vučete iz prošlosti. Venera vam donosi prijatno iznenađenje na poslu. Naredna nedelja deluje obećavajuće u odnosu na prethodnu.

Ljubav - Sledi vam lepši period u ljubavi. Bićete otvoreniji emotivno. Ukoliko ste slobodni, dobićete priliku da izlazak na mesto javnog tipa. Tamo vas očekuje novo poznanstvo.

Zdravlje - Poboljšanje.

 

DEVICA

Posao - Pred vama je nedelja važnih razgovora. Imate priliku da popravite odnos sa nekim ko vam je bitan, ali samo ako budete taktični. Na poslu se postavljate kao dominantna osoba. Pazite šta potpisujete u ovom periodu.

Ljubav - U fazi ste kada vam prija dopisivanje i flert preko poruka. Neko ko je u vašoj blizini želi bolje da vas upozna. Ukoliko ste slobodni, preko interneta možete da upoznate zanimljivu osobu.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepik.com

VAGA

Posao - Pred vama je nedelja dobra za finansije. Sunce ulazi u treće polje, pa vas očekuje više pregovora. Sada je dobar trenutak da potpišete važnu papirologiju. Ukoliko se bavite nekretninama, period je odličan.

Ljubav - Sa partnerom ste u lošijim odnosima. Ukoliko ste u braku, nema smisla da se raspravljate oko novca. Ovo nije period u kojem treba da okrivljujete jedno drugo za greške.

Zdravlje - Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao - Sunce ulazi u drugo polje, pa vas očekuje poboljšanje finansijske situacije. Mars u vašem znaku vam je zadao ubrzan tempo, pa nemate mnogo vremena za sebe. Na poslu se očekuje da budete dominantni i to vas iscrpljuje.

Ljubav - Venera u trećem polju donosi vam novo poznanstvo. Ta osoba nalazi se u vašem okruženju, a sada ćete dobiti priliku da saznate nešto više o njoj. Otvoreni ste za flert i svaki vid dopsisivanja preko aplikacija.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao - Sunce ulazi u vaš znak, pa ćete konačno doživeti olakšanje. Samopouzdanje koje vam je nedostajalo poslednjih nedelja se vraća. Još uvek želite veću zaradu na poslu i to će se konačno dogoditi. Imate osobe koje vam rade iza leđa, pa treba da budete oprezni.

Ljubav - Priželjkujete susret sa jednom osobom koja je je misteriozna. Još uvek taj neko ima skrivene namere i treba da sačekate nekoliko dana da se stvari iskristališu.

Zdravlje - Poboljšanje.

 

JARAC

Posao – Pred vama je dobra nedelja, stim što će vam prijati da ne otkrivate svoje namere, pa čak ni prijateljima. Ovo je period u kojem možete da testirate ko su vam odani prijatelji u smislu pružanja pomoći na poslu. Oslonili ste se previše na jednu Škorpiju. Imate velika finansijska očekivanja, ali I troškove. Budite oprezni sa novčanim kalkulacijama.

Ljubav – Venetra u vašem znaku vam je donela emotivan period u kojem je posle dugo vremena ljubav važnija nego posao. Potrebno je da se prepustite emocijama i ne razmišljate racionalno o tome kao I uvek. Ukoliko ste slobodni, ljubav će zakucati na vasa vrata.

Zdravlje – Odlično.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao – Ulazak Sunca u Strelca donosi vam olakšanje, pa ćete dobiti podršku prijatelja za projekte koji vam budu važni. Svedoci ste nemilih dešavanja na poslu koja ne možete da promenite. Imate I otvorenih neprijatelja, ali čuvajte se Škorpije. Strelac može da vam budu oslonac u ovom periodu.

Ljubav – Konačno dolazi do poboljšanja odnosa sa voljenom osobom. Nakon burnog perioda u kojem je partner bio u lošem stanju zbog posla, dolazi olakšanje. Ukoliko ste slobodni, ljubav se rađa iz prijateljstva. Tajna ljubav nije rešenje u ovom period iako vam je primamljiva.

Zdravlje – Bolje.

 

RIBE

Posao – Ulazak Sunca u Strelca donosi vam dinamičniju nedelju na poslu gde ćete morati bolje da se organizujete. Imaćete brojne obaveze ali i priliku za saradnju sa inostranim firmama. Moguća je poslovna ponuda iz inostranstva.

Ljubav – Merkur se bliži Strelcu, pa vas očekuje poznanstvo preko posla. To će vam biti izazov, ali ne i tako pametna odluka. Privlačne vas avanturistički tipovi ljudi koji su uspešni u svom poslu. Moguće je da ćete pasti na čari jednog šarmantnog Strelca.

Zdravlje – Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija