• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

29.11.2021

07:00 >> 19:28

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 29. NOVEMBAR: Rakove očekuje DOBITAK ili profit, a OVAJ ZNAK će se zaljubiti!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 29. NOVEMBAR: Rakove očekuje DOBITAK ili profit, a OVAJ ZNAK će se zaljubiti!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Zaljubićete se u nekoga koga ćete upoznati u provodu. POSAO: Može se desiti da nazadujete ili da propadnu prilike jer ste obuzeti drugim stvarima i neposvećeni poslu. ZDRAVLJE: Povišen pritisak.

BIK

LJUBAV: Možda će vam neki prijatelj izjaviti ljubav. POSAO: Vi ste vredni, ali u prevelikoj ljubavi prema životnim užicima nekad ispadnete lenji ili popustljivi. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Tek vas očekuje period iskušenja jer ćete biti vrlo nestalni i skloni eksperimentisanju. POSAO: Naići ćete na neke naporne ljude koji će vam otežati proces rada. ZDRAVLJE: Povrede.

Foto: Shutterstock

RAK

LJUBAV: Ako ste u potrazi za ljubavlju, treba da znate da je ovo dobar period za to. POSAO: Očekujte da dobijete novac ili ostvarite profit, pogotovo u nekoj stranoj valuti. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Doživećete promene koje vam se neće dopasti ili će partner pokazati svoju "tamnu" stranu. POSAO: Moguća zarada od marketinga ili dizajna. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekog ko živi u vašoj blizini. POSAO: Mogući administrativni ili pravni problemi koje ćete ipak uspeti da rešite. ZDRAVLJE: Nemojte se preforsirati.

VAGA

LJUBAV: Stvari su krenule da se zahuktavaju i to će sigurno narušiti balans koji ste uspostavili u odnosu. POSAO: Mnogo vam znači pomoć uticajnih prijatelja, ali to će danas izostati. ZDRAVLJE: Loše.

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

LJUBAV: Možete sresti nekoga ko je sumnjičav i kritičan skoro koliko i vi sami. To će svakako biti izazov za vas. POSAO: Korist od stanodavstva i nekretnina. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete imati prilike za flert, a ovo je povoljan period za započinjanje veze. POSAO: Pazite šta obećavate, jer će vam biti teško da sprovedete obećanja u delo. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

JARAC

LJUBAV: Bez truda ćete biti fizički privlačni, a vaše dobro raspoloženje tome će doprineti. POSAO: Imaćete većih problema zbog načina na koji se nadređeni odnose prema vama. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

LJUBAV: Zapostavili ste ovu sferu jer ste preokupirani manje prijatnim stvarima. POSAO: Vaša firma bi mogla da doživi krah ili ćete doživeti negativne promene. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Osetićete se izloženo i ranjivo, a to je upravo ono što želite da izbegnete. POSAO: Očekujte da imate uspeha, pogotovo ako se profesionalno bavite sportom. ZDRAVLJE: Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija