• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2021

07:52

SUTRA TAČNO U 8:44 ČASOVA DOGODIĆE SE NEŠTO NEVEROVATNO! Stiže najmoćniji ASTRO PERIOD - 4 znaka su na UDARU

Horoskop

SUTRA TAČNO U 8:44 ČASOVA DOGODIĆE SE NEŠTO NEVEROVATNO! Stiže najmoćniji ASTRO PERIOD - 4 znaka su na UDARU

Podeli vest

Mlad Mesec u Strelcu će biti sutra u 8:44 časova, a pošto će se ovaj astrološki događaj poklopiti sa nadolazećim pomračenjem Sunca u istom znaku, nagoveštava jedan od najvažnijih događaja u godini

Mlad Mesec i pomračenje Sunca u Strelcu predstavljaju finalnu fazu promena u ovoj godini, stim što će na pojedine znakove zodijaka delovati snažnije nego na druge.

Ovo pedstavlja nalet velike energije i potrebu da menjamo svoj život iz korena. Kako će mlad Mesec biti u Strelcu i uhvatiće aspekat sa Merkurom,to će nam doneli nalet novih informacija. Komunikacija će biti pojačana, a nije isključeno da baš u ovom periodu saznamo nešto što nam je važno.

Foto: pexels.com

Mlad Mesec u Strelcu

Mlad Mesec i pomračenje Sunca najsnažnije će osetiti Strelčevi, Device, Blizanci i Ribe.

STRELAC - Kako se ovaj važan astro događaj dešava u vašem znaku, jasno je da ćete vi pretrpeti najveće promene. Očekujte poziv ili vest koja može da vam promeni život iz korena. Imaćete potrebu da menjate sve oblasti svog života. Ovo je ujedno i neka vrsta nagrade za dosadašnji trud.

DEVICA - Mlad Mesec u Strelcu donosi vam presedan na porodičnom planu. Ovo je neki događaj koji se tiče porodice ili stana, pa čak možda i osobe koja vam je bliska. Ostanite suzdržani od negativnih emocija i impulsivnih odluka.

BLIZANCI - Ovaj astro događaj odigraće se u vašem sedmom polju partnerstva. To može da nagovesti krizni period u braku. Takođe, ukoliko imate poslovnog partnera ovo može da nagovesti novu eru u vašim odnosima.

RIBE - Prekretnica u karijeri! Čućete nešto što je veoma važno za posao koji radite. Jedno je sigurno, ovaj astro događaj biće okidač za dešavanje na poslu koje je moralo da se dogodi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija