• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrousluge.com

28.12.2021

12:47

ASTRO LJUBAVNICE! Lavica partnera tretira KAO ROBA, a žena rođena u ovom ZNAKU je najopasnija ZAVODNICA u ZODIJAKU

Freepik.com

Horoskop

ASTRO LJUBAVNICE! Lavica partnera tretira KAO ROBA, a žena rođena u ovom ZNAKU je najopasnija ZAVODNICA u ZODIJAKU

Podeli vest

Astrolozi su napravili detaljnu analizu ponašanja na osnovu koje možemo da prepoznamo žene ljubavnice po horoskopskim znacima

ŽENA OVAN

Žena rođena u znaku Ovna je vrlo odlučna, direktna i preduzimljiva. Ona je vatrena. Svoje seksualne sklonosti izražava veoma jasno i u njima učestvuje veoma otvoreno. Privlače je ljubavne avanture i voli da eksperimentiše. Podjednako ceni nežno maženje i veoma žestoke seksualne odnose. Smatra da su ljubav i seks dve odvojene kategorije.

ŽENA BIK

Reč ljubav pišu velikim slovom. Venera ih je obdarila veštinom zavođenja, koje ih uzbuđuje više od samog se*sa. Se*sualni nagoni žene Bika su vrlo jaki, ali oni podrazumevaju i romantiku. Kao ljubavnica je veoma strastvena i spremna da prihvati ali i da da inicijativu. Za nju je najveće zadovoljstvo da se oseća voljenom, pišu Astrousluge.com

ŽENA BLIZANAC

Ona je radoznala i voli da isprobava sve moguće tehnike i mesta vođenja ljubavi. Progonjena svojom maštom i radoznalošću, zna da bude i bise*sualna, jer znak Blizanac predstavlja i muškarca i ženu.Veoma su nežne i obožavaju i samu pomisao na neplaniran i brz se*s. Retko se zaljubljuju i svoj stav prema se*su menjaju tek u zrelijim godinama.

Foto: Freepik.com

Horoskop

ŽENA RAK

Ona je privlačna, maštovita, fascinantna, nepredvidiva, zagonetna i nedokučiva. Spada među najopasnije i najnežnije zavodnice u Zodjaku. Erotična i strastvena ali i previše stidljiva da učini prvi korak. Jake emocije podhranjuju njene bogate seksualne fantazije. Ima stalnu potrebu za promenama i avanturama, sve dok ne nađe stalnog partnera sa kojim doživljava potpuno zadovoljstvo.

ŽENA LAV

Žena Lavica je sigurna u sebe. Voli da dominira i uživa dok joj se partner divi. Svog partnera doživljava kao roba, koji mora da je zadovolji u svakom pogledu pa i u se*su. Vrela krv struji njenim venama. Kada se razbuktaju njene strasti, prema partneru je vrlo zahtevna, senzualna i velikodušna ljubavnica.

ŽENA DEVICA

U potpunoj suprotnosti značenju imena koje nosi ovaj horoskopski znak, Device su vrlo promiskuitetne. Eros je bez topline i strasti , koju vrlo često odglumi. Ako partner u njoj probudi strast, za ljubav ne bira ni mesto ni vreme. U suprotnom, ako joj dosadi to vrlo brzo i pokaže, izbegavanjem odnosa.

ŽENA VAGA

Venera ,Boginja ljubavi, vlada ovim znakom. Žene rođene pod okriljem ove planete vole zavođenje, uživa u predigri, vešta je u umetnosti ljubavi. Vrlo je zahtevna u svakom pogledu i ima vrlo rafiniran ukus. Lako se predaje ljubavnim izazovima i strastima ali je više emotivna nego strastvena. Vrlo lako kaže “DA”, kada joj se pri]e na pravi način.

Foto: pexels.com

ŽENA  ŠKORPIJA

Ona je fatalna zavodnica. One su simbol starsti i perverzije. Za nju ne postoji “zabranjeno voće”. Daju maksimum ali isto očekuju i od partnera, i ni malo se ne usteže da preuzme inicijativu kada su ljubav i seks u pitanju. Žene Škorpije se doživljavaju kao najbolje ljubavnice u astrologiji. Za njih se kaže da su “živa vatra” u krevetu.

ŽENA STRELAC

Fascinantna je, izuzetno vatrena i pomalo divlja ljubavnica. Ima vrlo otvoren pristup se*su i se*sualnosti. Tačno zna šta želi od ljubavnog partnera. U njenom ponašanju se nazire potreba za avanturističkim doživljajima, dominacijom, uzbuđenjem i nesputavanjem.

ŽENA JARAC

Ona je Saturnova kći, odgovorna, konzervativnih shvatanja koja se stidi da pokaže svoju uzavrelu prirodu. Deluje veoma hladnokrvno čak i kada to nije. Ona voli se*s, uživa u njemu ali ima i veliku potrebu da oseti, da je partneru jedina na svetu. Ima vrlo visoke kriterijume, koje postavlja svom partneru. Teško se opušta.

Foto: Pixabay

ŽENA VODOLIJA

Žena vodolija je vrlo privlačna, zavodljiva, ekstremno maštovita i kreativna. U se*su je veoma slobodna, može se reći perverzna i ne postoji ništa što neće probati. Bez ikakvih problema se*s rado upražnjavaju i na javnim mestima i skupovima.

ŽENA RIBE

Zbog egzaltirane Venere, žena Riba je više od ljubavnice. Se*sualno je slobodna i uživa u najrazličitijim erotskim pozama. Rešenje za nezadovoljstvo u ljubavi pronalaze u seksualnim avanturama. Ne treba joj mnogo da bi se probudaila velika strast u njoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija