• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.01.2022

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 15. JANUAR: Ribe očekuju poslovne promene, a OVAJ ZNAK će imati priliku za intelektualni rad!

unsplash.com

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 15. JANUAR: Ribe očekuju poslovne promene, a OVAJ ZNAK će imati priliku za intelektualni rad!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Iako ste vi obično vrlo direktni I otvoreni u iskazivanju naklonosti, danas ste tajnoviti. POSAO: Možete naići na probleme pri obavljanju posla. ZDRAVLJE: Imate manjak energije.

BIK 

LJUBAV: Možda ćete privući pažnju nekoga s kim radite, a moguć je I fizički kontakt sa nekim koga simpatišete. POSAO: Vaš radni elan će biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Upala grla.

Foto: pexels.com

Bikovima će radni elan biti na visokom nivou

BLIZANCI 

LJUBAV: Čeznete za nečim uzbudljivim, a moguće je da se baš nista ne dogodi I to će vas frustrirati. POSAO: Možda ćete raditi sa grupama ljudi, kao deo tima. ZDRAVLJE: Povišena telesna temperatura.

RAK 

LJUBAV: Danas ćete biti emotivno nepristupačni jer ćete maštati o nekome koga ne možete imati. POSAO: Promene u vezi finansija I možda I briga za finansijsku budućnost. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravstvenog stanja.

LAV 

LJUBAV: Moguća razmena ljubavnih reči ili poruka, ali ovo nije povoljan dan za započinjanje duže veze. POSAO: Bavićete se pre svega administrativnim delom posla. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA 

LJUBAV: Danas je uzbudljiv dan kada je u pitanju vaš ljubavni život. POSAO: Pozitivan trend se nastavlja, moguće je da ćete napredovati ili doživeti neku vrstu priznanja za vaš rad. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: pexels.com

VAGA

LJUBAV: Imaćete mnoštvo prilika. Biće vam teško da se odlučite za jednu osobu I odbijete sve druge. POSAO: Skoncentrisanost na privatni i porodični biznis, ili rad od kuće. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION 

LJUBAV: Ovo je zanimljiv period u kome možete ostvariti karmičku konekiju sa nekim ko je dosta starija osoba od vas. POSAO: Previše trošite I opterećujete svoj budžet. ZDRAVLJE: Urinarne infekcije.

STRELAC 

LJUBAV: Možete započeti vezu sa nekim ko nosi uniformu ili nekim ko je ambiciozan. POSAO: Moguće neslaganje ili problemi u firmi za koju radite zbog nekih nepravilnosti u radu. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije ili alergije.

JARAC 

LJUBAV: Doživećete nešto što će probuditi vašu čulnost. POSAO: Prilika za intelektualni rad, ali I neizvesna situacija u sferi finasija, ili preveliki troškovi. ZDRAVLJE: Pogoršanje zdravstvenog stanja.

VODOLIJA 

LJUBAV: Loša komunikacija sa svima pa I osobom koja vas interesuje, što može uništiti odnos. POSAO: Bez promena ili naročitih događaja u sferi posla. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

Foto: pexels.com

RIBE

LJUBAV: Nećete imati prilika, a ako ste već u vezi partner će zračiti nezadovoljstvom. POSAO: Promene u vezi posla ili promene nadređenih, ali sve će to izaći na dobro. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija