• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.02.2022

07:00

HOROSKOP ZA NEDELJU, 20. FEBRUAR Vage i Ribe očekuju i poslovni i LJUBAVNI problemi!

Horoskop

HOROSKOP ZA NEDELJU, 20. FEBRUAR Vage i Ribe očekuju i poslovni i LJUBAVNI problemi!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde poručuju.

Ovan

Posao: Pružiće vam se prilika da završite posao od apsolutnog prioriteta. Studenti koji danas polažu ispit imaće uspeha. Ljubav: Sve više vas privlači jedna osoba na poslu, ali postoje neke okolnosti koje vas sprečavaju da joj priđete. Zdravlje: Solidno.

Bik

Posao: Nestabilna i neizvesna atmosfera na poslu počela je da vas zabrinjava. Reorganizacija na poslu može doneti neke promene u opisu vašeg radnog mesta. Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz kratkotrajne nesuglasice. Međutim, ubrzo sledi harmonizacija. Zdravlje: Solidno.

Blizanci

Posao: Sastanak sa nadređenim proteći će uspešno i doneti vam brojne pohvale za postignute rezultate. Idealan trenutak da tražite povišicu. Ljubav: Izlazak u društvo doneće vam poznanstvo sa veoma privlačnom osobom u znaku Lava. Zdravlje: Problem sa sinusima.

Rak

Posao: Ovaj dan obeležiće potpisivanje nekog ugovora i zaključenje veoma važnog posla. Finansijski dobitak. Ljubav: Nalazite se u delikatnoj situaciji jer vam se dopada osoba sa posla, ali se to kosi sa vašim principima. Zdravlje: Solidno.

Lav

Posao: Unapređenje finansijske situacije, pa čak i vanredni dobici sa neočekivane strane obeležiće ovaj dan. Uspešni pregovori. Ljubav: Vaš odnos sa partnerom ušao je u fazu zahlađenja. Partner vam može uputiti kritiku da živite u svom svetu. Zdravlje: Nervoza.

Devica

Posao: Neočekivana prepreka ovog dana može biti odnos sa jednim kolegom, kao i zakašnjenje novca koji vam je neophodan za dalje poslovanje. Pripremite rezervni plan. Ljubav: Danas možete da upoznate veoma interesantnu osobu u znaku Lava ili Bika. Zdravlje: Solidno.

Vaga

Posao: Napeta atmosfera na poslu i loši međuljudski odnosi mogu vam pokvariti raspoloženje. Zauzmite neutralan stav. Ljubav: Negativni aspekti Venere, vašeg vladara, ukazuju na krizu poverenja u vašoj vezi sa partnerom. Izbegavajte sukob. Zdravlje: Više se odmarajte.

Foto: pexels.com

planete

Škorpija

Posao: Škorpije koje su nezadovoljne svojim poslom ovog dana mogu odlučiti da prekinu saradnju. Planete vam pružaju podršku za promenu posla. Ljubav: Postoji velika mogućnost da uđete u tajnu ljubavnu vezu, ali se čuvajte skandala. Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Reorganizacija u firmi u kojoj radite može doneti promene u sastavu zaposlenih. Situacija je će zahtevati dodatno prilagođavanje. Ljubav: Kriza poverenja između vas i partnera danas može kulminirati. Moguće su ljubomorne scene. Zdravlje: Solidno.

Jarac

Posao: Promene u načinu poslovanja i nove metode rada u potpunosti će preobraziti vaše uslove. Proširenje kruga vaših dužnosti. Ljubav: Neočekivano zbližavanje sa osobom koja vam je do sada bila više prijatelj može obeležiti atmosferu ovog dana. Zdravlje: Solidno.

Vodolija

Posao: Problematičan razgovor sa nadređenim jer se vaši stavovi mogu veoma razlikovati. Neko od kolega podriva vašu poziciju. Ljubav: Slobodne Vodolije mogu da uđu u strasnu ljubavnu avanturu sa osobom u znaku Lava. Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

Ribe

Posao: Poslovni partner iz inostranstva može postati problematičan i promeniti uslove poslovanja. Neočekivani troškovi. Ljubav: Kriza poverenja između vas i partnera može uzdrmati atmosferu ovog dana. Moguće su ljubomorne scene. Zdravlje: Osetljivost grla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17