• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

25.04.2022

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 25. APRIL: Blizanci će EKSPERIMENTISATI u ljubavi, a OVAJ ZNAK će sresti osobu SLIČNU sebi!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 25. APRIL: Blizanci će EKSPERIMENTISATI u ljubavi, a OVAJ ZNAK će sresti osobu SLIČNU sebi!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Zaljubićete se u nekoga koga ćete upoznati na mestu zabave. POSAO: Može se desiti da nazadujete ili da propadnu prilike koje imate, jer ste preokupirani drugim stvarima. ZDRAVLJE: Povišen pritisak.

BIK

LJUBAV: Možete dobiti izjave ljubavi od nekog ko vam je prijatelj. POSAO: Vi znate da poštovanje mora biti zasluženo, ali u prevelikoj ljubavi prema sebi nekad budete samopopustljivi. ZDRAVLJE: Ne brinete dovoljno o svom zdravlju.

BLIZANCI

LJUBAV: Tek vas očekuje period iskušenja, jer bićete vrlo nestalni i skloni eksperimentisanju. POSAO: Naićićete na neke naporne ljude koji će vam otežati proces rada. ZDRAVLJE: Povrede ili infekcije.

RAK

LJUBAV: Osetićete se izloženo i ranjivo, a to je upravo ono što želite da izbegnete. POSAO: Očekujte da imate uspeha, pogotovo ako se bavite profesionalno sportom ili radite u sferi zabave. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: pexels.com

Lavovi će doživeti promene koje im se neće dopasti

LAV

LJUBAV: Doživećete promene koje vam se neće dopasti, ili će partner pokazati svoju “tamnu” stranu. POSAO: Moguća zarada od marketinga ili dizajna. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

DEVICA

LJUBAV: Ako ste u potrazi za ljubavlju, treba da znate da je ovo povoljan period za vaš ljubavni život. POSAO: Očekujte da dobijete novac ili ostvarite profit, pogotovo u nekoj stranoj valuti. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravstvenog stanja.

VAGA

LJUBAV: Stvari su krenule da se zahuktavaju i to će sigurno narušiti  balans koji ste uspostavili u svojoj svakodnevnici. POSAO: Mnogo vam znači pomoć uticajnih prijatelja, ali to će danas izostati. ZDRAVLJE: Loše.

ŠKORPION

LJUBAV: Možete sresti nekoga ko je analitičan i kritičan skoro koliko i vi, ko će biti izazov za vas. POSAO: Korist od stanodavstva i nekretnina. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: pexels.com

Strelčevi treba da paze šta obećavaju

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti neku ljubav, ali ovo nije najbolji period za započinjanje bilo čega. POSAO: Pazite šta obećavate, jer danas će vam biti teško da sprovedete ono što nameravate. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

JARAC

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekog ko živi u vašoj blizini, komšiluku ili kraju. POSAO: Mogući admisnistrativni ili pravni problemi koje ćete ipak uspeti da rešite. ZDRAVLJE: Budite pažljivi i nemojte se preforsirati.

VODOLIJA

LJUBAV: Uzbuđenje, ljubav i prijateljstvo, sve ćete to dobiti ali neće dugo trajati. POSAO: Vaša firma bi mogla da doživi krah ili biste mogli dobiti otkaz zbog lošeg stanja u istoj. ZDRAVLJE: Promenljivo I osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Ljubav će vam biti beg od realnosti, ali ćete videti da i ta sfera zahteva vaš trud. POSAO: Imaćete većih problema na planu posla zbog načina na koji se nadređeni odnose prema vama. ZDRAVLJE: Povedite više računa o svom zdravlju.

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija