• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2022

11:18

LJUBAVNA NUMEROLOGIJA! Evo GDE ćete upoznati vašeg partnera - odaberite broj od 1 do 9 i saznajte sve!

Shutterstock

Horoskop

LJUBAVNA NUMEROLOGIJA! Evo GDE ćete upoznati vašeg partnera - odaberite broj od 1 do 9 i saznajte sve!

Podeli vest

Numerolog Goca Dragišić otkriva gde ćete potencijalno upoznati vašeg partnera.

Numerologija otkriva kada i gde ćete sresti ljubav - da li će susret sa srodnom dušom biti onakav kakav ste zamišljali.

Numerolog Goca Dragišić vam nudi da odaberite broj od 1 do 9 i proverite šta vas čeka:

1 - Ljubav je veoma blizu. Vaš lični život će se poboljšati u narednih šest meseci. Moguće je da je sudbina već blizu, ali vi to ne primećujete. Možda je ovo vaš prijatelj, koga čak i ne smatrate potencijalnim partnerom, ili možda imate tajnog obožavatelja. U svakom slučaju, sreća je veoma blizu, ali numerologija savetuje da preispitate svoje prioritete.

2 - Susret sa vašom sudbinom će se desiti za godinu dana. Sudeći po numerološkoj analizi, to će biti povezano sa radnim putovanjem. U početku vam se možda neće dopasti neka osoba jer ćete biti veoma slični karakterom. Dugo ćete protivrečiti jedno drugom, ali stalne protivrečnosti i sporovi neće vam dozvoliti da odustanete.

3 - Ako ste dobili broj 3, to znači da će vaš lični život postati bolji tek kada budete spremni za to i zaista želite. A kada nađete svoju ljubav, postoji šansa da će se vaša veza vrlo brzo razviti. Ako ste romantične prirode, onda posećujte mesta koja odišu takvom energijom - na njima možete upoznati srodnu dušu.

4 - Ne treba propustiti priliku i treba da budete otvoreni za nova poznanstva, jer je vaša ljubav osoba koja se nalazi u vašoj blizini. U ovom slučaju, romansa će biti više nego dovoljna. Odnosi će biti veoma strastveni i zanimljivi. Spremite se!

5 - Ovde numerologija savetuje da postanete jednostavniji. Glavna stvar je zapamtiti da sve zavisi samo od vaše želje. Najverovatnije ćete pronaći svoju ljubav zahvaljujući prijatelju. Možda ste već čuli za ovu osobu ili se čak sreli nekoliko puta, ali nešto je ometalo razvoj vaše veze.

Foto: Shutterstock

ljubav

6 - Verovatno vas čeka susret sa vašom sudbinom na nekoj proslavi ili svečanom događaju. Odmah ćete shvatiti da je to upravo vaša osoba. Ali odnos između vas će se razvijati veoma sporo. Budite strpljivi i možete imati odnos o kojem ste maštali.

7 - Susret sa srodnom dušom čeka vas za par godina. Možda ćete morati da se borite za svoju ljubav, jer ćete se naći u ljubavnom trouglu. Možete se sresti sasvim slučajno i nepredviđeno, ali ćete znati da je sve zapisano u zvezdama.

8 - Sve zavisi od vaše želje: poznanstvo se može dogoditi za nekoliko dana, nedelja ili meseci. Glavna stvar je da se ne plašite upoznavanja novih ljudi. Sasvim je moguće da će se susret sa vašom sudbinom održati "virtuelno", odnosno na društvenim mrežama. Možda ste se već sreli, ali tada nije bilo vreme. Jednostavna komunikacija će postepeno prerasti u prijateljstvo, a ubrzo će se pretvoriti u ljubav.

9 - Vaša veza će početi u narednim mesecima. Najverovatnije, vaša sudbina je vaš šef ili neko ko je u poslovnom okruženju. U početku će vaš odnos biti isključivo profesionalan, ali onda će se desiti situacija nakon koje ćete tu osobu gledati drugim očima. Bićete otvoreni za ljubav na potpuno nov način.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija