• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.06.2022

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 1. JUN: Vage će se ZALJUBITI, a jedan znak čeka USPEH sa NEKRETNINAMA!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 1. JUN: Vage će se ZALJUBITI, a jedan znak čeka USPEH sa NEKRETNINAMA!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju...

OVAN 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola i uspostavljanje bliskosti kroz fizički kontakt. POSAO: Uložićete mnogo energije u ovu sferu, i to će vam se isplatiti. ZDRAVLJE: Sportska povreda.

BIK 

LJUBAV: Ako već niste, sigurno ćete sresti nekoga ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Preuzećete na sebe teret dodatnih obaveza, što će ugušitii vaš urođeni entuzijazam. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

BLIZANCI 

LJUBAV: Loša komunikacija sa drugima. Pogotovo će vam biti teško da se mentalno usaglasite sa drugima. POSAO: Moguć je dobitak, pogotovo novčane prirode ali i drugi. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK 

LJUBAV: Vreme je da napravite praktične korake koji će vam obezbediti napredak u sferi ljubavi. POSAO: Uspeh se nekretninama ili porodičnim/privatnim poslom. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: pexels.com

Bikovi će sresti nekoga ko će im se mnogo dopasti

LAV 

LJUBAV: Lako ulazite u komunikaciju sa drugima i možete ostvariti više zanimljivih poznanstava. POSAO: Trebalo bi da prištedite. Naučite da čuvate novac. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA 

LJUBAV: Imaćete prilike da provedete vreme sa osobom sa kojom ste kompatibilni, ali će vam tu ipak nešto zafaliti. POSAO: Moguće su negativne promene u vezi posla i karijere. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA 

LJUBAV: Vaša osećajna priroda će vas naterati da se zaljubite i ništa nećete moći da učinite da to zaustavite. POSAO: Solidna situacija na planu posla, a posebno na planu finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti nešto izuzetno. Savršen početak, ali za dalje ćete morati da se potrudite. POSAO: Manji napredak na polju karijere. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

Foto: pexels.com

Škorpije čeka manji napredak na polju karijere

STRELAC 

LJUBAV: Nećete imati sreće u ovoj sferi, iako vam neće manjkati prilika, ili barem nečeg što će tako izgledati. POSAO: Mnogo ćete raditi i imate veliku energiju za rad. ZDRAVLJE: Upala mišića.

JARAC 

LJUBAV: Harmonični odnosi i sreća u ovoj sferi. Prijatna poznanstva i dobra komunikacija. POSAO: Mnoge mogućnosti su na vidiku, ali nije ih lako realizovati. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA 

LJUBAV: Možda ćete se zainteresovati za nekog ko radi za vas ili sa vama. POSAO: Doživljavate blokadu u ovoj sferi zbog čega gubite motivaciju, ali to je samo faza. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RIBE 

LJUBAV: Da biste našli priliku u ovoj sferi, treba da budete u kontaktu sa ljudima i da se ne osamljujete. POSAO: Moguće je da ćete imati problema u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Dobro.

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija