• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.06.2022

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 14. JUN: Bikove čeka UZBUDLJIVA VEZA, a jedan znak DOBIJA PRILIKU koju čeka već duže vreme!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 14. JUN: Bikove čeka UZBUDLJIVA VEZA, a jedan znak DOBIJA PRILIKU koju čeka već duže vreme!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Otvoreni ste i vrlo direktni u pokazivanju naklonosti; što je dobro sve dok niste i napadni. POSAO: Promene podređenih ili ljudi koji nešto rade za vas. ZDRAVLJE: Moguća alergijska reakcija.

BIK 

LJUBAV: Moguća uzbudljiva veza, možda virtuelna, kao i mešanje posla i zadovoljstva. POSAO: Imaćete ogroman kreativni naboj koji ćete uspešno iskoristit na poslu. ZDRAVLJE: Problem sa hormonima ili apetitom.

BLIZANCI 

LJUBAV: Ništa novo se neće desiti, nemojte očekivati ništa specijalno. POSAO: Možete upešno da se bavite trgovinom i transprotom, kao i komunikacijom i administracijom. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK 

LJUBAV: Moguća ljubav sa nekim koga ste upoznali preko prijatelja ili je iz kruga prijatelja. POSAO: Možda ćete učiti neke stvari koje treba da vam pomognu u karijeri. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

Foto: pexels.com

Rakovi će učiti stvari koje treba da im pomognu u karijeri

LAV 

LJUBAV: Moguće je da će vas zainteresovati neko ko je dosta stariji od vas. POSAO: Trpećete zbog neplaniranih troškova ili dugova, iako ulažete velike napore u ostvarenje finansijske stabilnosti. ZDRAVLJE: Gastritis.

DEVICA 

LJUBAV: Nemojte očekivati promene u ovoj sferi. POSAO: Imaćete problema u vezi finasija ili patiti zbog neplaniranig troškova koje ste imali prethodnih nedelja. ZDRAVLJE: Nervoza loše utiče na stomak.

VAGA 

LJUBAV: Imaćete prilike da ostvarite kontakt sa više zainteresovanih osoba. POSAO: Danas biste mogli da dobijete piliku koju čekate već neko vreme. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja, povedite računa.

ŠKORPION 

LJUBAV: Partner će vam prirediti prijatno iznenađenje, koje će vas obradovati. POSAO: Dobićete ponudu koja će dobro zvučati samo u priči. ZDRAVLJE: Problemi u predelu karlice.

Foto: pexels.com

Strelčevi će praviti planove za putovanje s boljom polovinom

STRELAC 

LJUBAV: Moguća je da ćete praviti planove za zajedničko putovanje. POSAO: Napredak u poslovima vezanim za trgovinu i transport bilo koje vrste, pogotovo u vezi inostranstva. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

JARAC 

LJUBAV: Imaćete neobične reakcije koje neće biti odgovarajuće. POSAO: Napravićete propuste ili greške zbog kojih biste mogli trpeti, pogotovo na planu finansija. ZDRAVLJE: Neuredna ishrana, previše ili premalo hrane.

VODOLIJA 

LJUBAV: Ne očekujte da se nešto posebno desi danas, verovatno će vam više prijati da se osamite nego bilo šta drugo. POSAO: Kadrovske promene u firmi ili rad od kuće. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE 

LJUBAV: Moguć je fizički kontakt sa izabranom osobom ili pak prekid veze. POSAO: Promene na poslu. Posebno u vezi partnerskih poslova ili promena stavki u izvesnim ugovorima. ZDRAVLJE: Malokrvnost.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija