• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.07.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 19. JUL: Rakovima je ovo savršen dan za LJUBAV, a jednom znaku za započinjanje novih PROJEKATA!

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 19. JUL: Rakovima je ovo savršen dan za LJUBAV, a jednom znaku za započinjanje novih PROJEKATA!

Podeli vest

Rakovi će doživeti zadovoljstvo kako na emotivnom tako i na fizičkom planu, Vagama je moguć neki površan flert, a Škorpijama neočekivani događaji u ljubavnoj sferi...

OVAN 

LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu voljene osobe. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene u vezi posla. Dobar dan za finansije i započinjanje novih projekata. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK 

LJUBAV: Pre svega će vas interesovati uživanje. Ne toliko sama ljubav kao osećaj, već neko s kim možete da uživate u paru. POSAO: I dalje se nalazite u period povoljnom za finansije. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI 

LJUBAV: Vaša sposobnost artikulacije osećanja na kreativan način, će danas doživeti svoj vrhunac. POSAO: Možda ćete doživeti izvesne pozitivne promene na finasijskom planu. ZDRAVLJE: Grlobolja.

RAK 

LJUBAV: Ovo je savršen dan za ljubav. Doživećete zadovoljstvo kako na emotivnom tako i na fizičkom planu. POSAO: Možete pokrenuti novi posao, onaj koji podrazumeva rad od kuće ili rad za sebe. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: pexels.com

Blizanci će dans doživeti svoj vrhunac u ljubavnoj sferi

LAV 

LJUBAV: Može se desiti da upoznate više mlađih osoba koje će privući vašu pažnju, iako ne treba još očekivati razvoj romanse. POSAO: Fascinirate svojom samouverenošću i elokvencijom. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Lako možete naći ljubav sa nekim ko živi daleko, sa nekim ko je stranac ili eventualno intelektualac. POSAO: Vaše mnoge sposobnosti i veštine će doći do izražaja. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: Možete imati neki površan flert, kao komunikaciju sa nekim ko vam se dopada, ali ništa više od toga. POSAO: Mučiće vas osećaj da niste dovoljno dobri u svom poslu. ZDRAVLJE: Upale.

ŠKORPION 

LJUBAV: Dešavaće se neočekivani događaji u ovoj sferi. POSAO: Kada ste svesni toga šta želite, nema onoga što vas može sprečiti da to dobijete. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: pexels.com

Strelac će imati mnogo posla ali ćete u isto vreme uživati

STRELAC 

LJUBAV: Moguće je da ćete simpatisati nekoga sa kim radite. POSAO: Imaćete zaista mnogo posla ali ćete u isto vreme i uživati. Moguće je čak da se preforsirate jer nećete primetiti da ste preterali. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC 

LJUBAV: Uzbudljivo ljubavno iskustvo, ali i tenzija u odnosu ako ste u dužoj vezi. POSAO: Imaćete problema u vezi međuljudskih odnosa, jer danas se lošije slažete sa drugima. ZDRAVLJE: Alergije.

VODOLIJA 

LJUBAV: Privućićete mnogo pažnje. POSAO: Moguć veći priliv novca, pogotovo ako već očekujete da ostvarite izvesnu dobit. ZDRAVLJE: Sporije I teže se oporavljate nego inače, pa treba više da čuvate svoje zdravlje.

RIBE 

LJUBAV: Iako ste vrlo zaljubljivi, danas želite to da zadržite za sebe i da ne otkrivate svoja osećanja svetu. POSAO: Dobit u oblasti umetnosti i obrazovanja, kao i u vezi bilo kakve kreativne delatnosti. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija