• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.07.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 22. JUL: Škorpije će imati problema sa apetitom, a OVAJ ZNAK očekuje grlobolja!

pexels.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 22. JUL: Škorpije će imati problema sa apetitom, a OVAJ ZNAK očekuje grlobolja!

Podeli vest

I dok se pripremamo za dolazak retrogradnog Jupitera koji će nam pomrsiti konce, saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

OVAN 

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je daleko ili ko je stranog porekla. POSAO: Vaša brza pamet će vam obezbediti prednost u poslu. Vi se nikada ne plašite da ostvarite svoje ideje. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK 

LJUBAV: Danas ćete se osećati smireno I zadovoljno, jer će vas pratiti dobra sreća u sferi ljubavi. POSAO: Moguće je da dobijete finasijsku infuziju ili sponzorstvo. ZDRAVLJE: Prijala bi vam detoksikacija organizma ili zdrava dijeta.

BLIZANCI 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa suprotnim polom koja obećava ostvarenje emotivne konekcije sa nekim ko vas interesuje. POSAO: Možete imati problema u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Sklonost gljivičnim infekcijama.

Foto: pexels.com

Blizance očekuje dobra komunikacija sa suprotnim polom

RAK 

LJUBAV: Moguća je nova ljubav ili ljubav sa nekim s kim radite ili imate poslovni kontakt. POSAO: Možete dobiti finasijsku podršku za neki vaš projekat. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV 

LJUBAV: Bićete puni zanimljivih ideja koje će privući druge na mentalnom, ali možda ne I emotivnom nivou. POSAO: Napredak I bolji uslovi rada. Lako dolaženje do posla ako tražite isti. ZDRAVLJE: Grlobolja.

DEVICA 

LJUBAV: Povoljan dan za traženje životnog partnera I uopšte napredak u ovoj sferi. POSAO: Bićete puni pozitivnog naboja I entuzijazma, koji će delovati zarazno na vaše kolege. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko ko je iz inostranstva ili ima neke veze sa inostranstvom. POSAO: Osećaćete se odgovorno za druge ljude I zbog toga ćete poneti veći teret posla. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION 

LJUBAV: Mogućje fizički kontakt sa izabranom osobom, kao I lako buđenje osećanja zaljubljenosti. POSAO: Napredovaćete na poslu, pogotov ako se bavite javnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Problemi sa apetitom.

STRELAC

LJUBAV: Pozitivan dan za sve u vezi partnerstva I ljubavi. Napredak u ovoj sferi. POSAO: Izvestan je finansijski napredak, kao I uspeh u vezi privatnog biznisa ili u sferi nekretnina. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: pexels.com

JARAC 

LJUBAV: Imaćete instinkt da negujete. Negovaćete ljubav, zbog čega će ona cvetati. POSAO: Solidna poslovna situacija i moguća veća zarada ili novčana infuzija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA 

LJUBAV: Ovo je dobro vreme da odete na zajedničko putovanje sa partnerom I zaboravite na brige. POSAO: Očekujte dobru zaradu čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravstvenog stanja.

RIBE

LJUBAV: Raspoloženi ste za ljubav, a imaćete I prilike da uživate u istoj. POSAO: Moguće je da će vam dan na poslu biti naporan, ali na kraju ćete se osećati zadovoljno onim što ste postigli. ZDRAVLJE: Osetljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17