• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.07.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 25. JUL: Rakove prati SREĆA u LJUBAVI, a OVAJ ZNAK čeka DOBIT!

pexels.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 25. JUL: Rakove prati SREĆA u LJUBAVI, a OVAJ ZNAK čeka DOBIT!

Podeli vest

Lavovi su danas vrlo strastveni, ali partner nije sličnog raspoloženja. Preporuka astrologa je da kontrolišite svoj temperament...

OVAN

LJUBAV: Vaša dominantna priroda često ume da vam napravi problem u odnosu, ali je u isto vreme vrlo privlačna. POSAO: Možete postići mnogo ako radite za sebe. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete naći ljubav na mestu zabave. POSAO: Doživećete zastoj u tokovima novca ili je moguća neka zabuna u vezi s administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Odličan dan za uspostavljanje odnosa ili razrešavanje svih problema u postojećoj vezi. POSAO: Konačno ćete doći u situaciju da iskoristite prilike koje se nude. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: I dalje vas prati sreća u ljubavi. Moguće je da zbog problema u drugim sferama života nećete to iskoristiti. POSAO: Dobit od bavljenja preduzetništvom. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: pexels.com

Blizanci će knačno doći u situaciju da iskoriste prilike koje se nude

LAV

LJUBAV: Vrlo ste strastveni, ali partner nije sličnog raspoloženja. Kontrolišite svoj temperament. POSAO: Povoljna situacija, možda napravite promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Aritmija.

DEVICA

LJUBAV: Pratiće vas povoljne okolnosti u ljubavnom životu, zbog čega ćete biti puni nade u bolju budućnost. POSAO: Moguća dobit od rada sa porodicom ili od putovanja. ZDRAVLJE: Problem sa varenjem.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga iz kruga prijatelja, ako već niste. POSAO: Vaša finansijska situacija će se popraviti zbog većeg priliva novca od posla. ZDRAVLJE: Infekcije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: I dalje se nalazite u povoljnom periodu za ljubav i započinjanje romantične veze. POSAO: Moguć uspeh ako se bavite kreativnim radom i umetnošću. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

Foto: pexels.com

Strelčevima je potreban odmor

STRELAC

LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim ko vam je kolega i s kim imate poslovni kontakt. POSAO: Otvoriće vam se neka prilika koju već duže priželjkujete. ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

JARAC

LJUBAV: Možete dobiti sve što želite jer se nalazite u vrlo povoljnom periodu za ljubav. POSAO: Dobar dan za napredovanje i ulaganje energije u karijeru. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete okruženi osobama koje su vrlo zainteresovane za fizički kontakt sa vama. POSAO: Problemi sa nadređenima i uopšte kriza firme koja se preliva na vas. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

RIBE

LJUBAV: Harmoničan odnos sa partnerom i lako povezivanje sa bilo kim ko vas interesuje. POSAO: Problemi u međuljudskim odnosima, neslaganje i teška saradnja. ZDRAVLJE: Upala mišića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija