• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

31.07.2022

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST! Mars ulazi u Blizance - Device nemaju konkurenciju na POSLU, Ovnovi pogrešno ulažu PARE, a za jedan ZNAK će ovo biti KLJUČAN MESEC u godini

Freepick

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST! Mars ulazi u Blizance - Device nemaju konkurenciju na POSLU, Ovnovi pogrešno ulažu PARE, a za jedan ZNAK će ovo biti KLJUČAN MESEC u godini

Podeli vest

Avgust je pred nama, a u mesecu koji dolazi očekuje nas zanimljiv astrološki period u kojem su veliki broj planeta retrogradne. Retrogradni Jupiter, Saturn, Pluton i Neptun vraćaju nas na stare stvari, kako bismo naučili važne životne lekcije. Venera ulazi u Lava, ali i Mars u Blizance 20. avgusta, što će doneti velike promene u komunkaciji i ljubavi

OVAN

Posao - Mars u Biku zadaje vam probleme na finansijskom planu. Ne upuštajte se u rizične situacije u kojima niste sigurnu da li su ulaganja isplativa. Venera ulazi u Lava sredinom meseca, pa uvećava vaše šanse na poslu. Čućete za poslovnu mogućnost o kojoj ste maštali, tako da se pripremite za preokret u drugoj polovini avgusta. Zbog retrogradnog Jupitera u vašem znaku uviđate da jednostavne stvari morate da radite više puta kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Ljubav - Iz emotivne faze u kojoj je romantika bila a na vašoj strani, Venera koja ulazi u Lava, donosi vam uzbudljiv period za ljubav. Pred vama je mesec u kojem ćete emotivno napredovati. Pojedini Ovnovi razmišljaće o proširenju porodice. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete atraktivnu osobu na mestu javnog tipa.

Zdravlje - Poboljšanje.

 

BIK

Posao - Mars u vašem znaku doneo je veliki stres i nervozu, pa vam i najmanji problemi deluju nemogući. Takva situacija će biti prisutna do 20. avgusta kada Mars ulazi u Blizance. Venera u Lavu od sredine meseca ukazuje da ćete obaveze "nositi" i kući,  pa je moguće da ćete raditi i iz svog doma. Merkur u Devici donosi vam veću novčanu zaradu.

Ljubav - Dokle god je Mars u vašem znaku, do 20. avgusta, odnos sa voljenom osobom će biti stresan. Ipak, ukoliko ste slobodni, na mestu javnog tipa možete da ostvarite nova poznanstva. Mnogo je bolji period ako želite da upoznate nekog novog, nego da raspravljate o starim problemima.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepick

Mesečni horoskop

BLIZANCI

Posao - Pred vama je mesec pun iznenađenja, kako zbog ulaska Marsa u vaš znak, tako zbog dešavanja na poslu. Mars 20. avgusta ulazi u vaš znak i nagoveštava velika dešavanja na radnom mestu. Tačnije, iako tako sada ne deluje, posao i zdravlje postaće najvažnije sfere u vašem životu. Moguća je promena posla ili profesije do kraja avgusta. Zapravo, 20 avgusta ulazite u period koji će doneti velike promene do kraja 2022. godine.

Ljubav - Venera u Lavu donosi vam flert preko poruka, ali Jupiter donosi i nova poznanstva. Imaćete lepe dogovore o susretima. Iako ćete od 20. avgusta biti rasejani, iskoristite sredinu meseca da izađete na ljubavne sastanke. Imaćete i poznanstva preko prijatelja.

Zdravlje - Slabije od kraja meseca.

 

RAK

Posao - Merkur u Devici garantuje vam bolje pregovore tokom avgusta ali i kraća putovanja. Venera u drugom polju ukazuje na novčane dobitke, ali i poklone. Mars 20. avgusta ulazi u Blizance što znači da ćete pred kraj meseca saznati da imate i tajne neprijatelje na radnom mestu. Ipak treba da iskoristite podršku planeta u prvoj polovini meseca kako biste napredovali u smeru koji vama odgovara.

Ljubav - Retrogradni Saturn vraća vam staru ljubav, ali to nije rešenje. Iako polažete nade da će iz jednog prijateljstava da se rodi ljubav, uvidećete da to neće baš ići po planu. Budite oprezni kome poklanjate svoje poverenje i nemojte da se vraćate na prošli odnos koji nije dobar za vas. Mnogi Rakovi nisu preboleli osobu iz prošlosti i to im je bolna tačka.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepick

LAV

Posao - Mars u Biku vam kvari poslovne planove do 20. avgusta, pa ćete imati dosta nesporazuma. Imaćete potrebu oštro da branite svoje stavove jer će vam ambicije porasti od sredine avgusta. Merkur u drugom polju donosi vam poboljšanje finansijske situacije, tako da za novac ne morate da brinete. Situacija na poslu će biti mirnija od 20. avgusta.

Ljubav - Venera u vašem znaku od sredine meseca donosi vam preokret u emotivnom smislu. Bićete najprivlačniji znak u zodijaku i lako ćete ostvariti kontake sa osobama koje su vam važne. Ostvarićete i poznanstva preko inetrneta ali će biti kratkotrajna. Mnogi pripadnici vašeg znaka će se zaljubiti u avgustu mesecu.

Zdravlje - Bolje od kraja avgusta.

 

DEVICA

Posao -  Merkur u vašem znaku donosi vam pozitivan preoret u avgustu. Zapravo, planete govore da sve zavisi isključivo od vas i vaše inicijative. Bićete analitični, precizni i oštroumni, tako da nećete imati konkurenciju na radnom mestu. Iskiristote položaj planeta do 20. avgusta jer tada Mars ulazi u Blizance i neće vam prijati. Dakle, prva polovina avgusta je odlična za bilo kakvu inicijativu.

Ljubav - Venera u davanestom polju donosi vam tajnu simpatiju. Bićete zatvoreniji kada su osećanja u pitanju, ali će vam biti uzbudljivo da maštate o nekome ko je na neki način zauzet. Ako ste u braku, poželećete više avanture u svom odnosu sa partnerom.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepick

VAGA

Posao - Do sredine avgusta ćete biti okupirani poslovnim problemima, a onda će Venera u Lavu da vam donese olakšanje. Preko prijatelja ćete uspeti da završite nešto što vam je važno i ta usluga će vam značiti. Mesec avgust pogoduje i dalekim putovanjima. Venera u jedanestom polju ukazuje da ćete u avgustu uspeti da ostvarite svoja očekivanja. Prijatelji će vam biti velika podrška u tome.

Ljubav - Kriza koju je izazvao Mars u aspektu sa Uranom trajaće i tokom avgusta, tako da morate da budete strpljivi. Ulazak Venere u Lava donosi vam ljubav iz prijateljstva. Slobodne Vage imaćete zanimljivo poznanstvo preko kruga prijatelja.

Zdravlje -Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars u Biku vam stvara stresne situacije na poslu, ali sa druge strane ne morate da brinete za finansije. Mesec je odličan da zahtevate povećanje plate ili radite projekat koji može da vam donese dodatnu zaradu. Nije isključeno da će vas komplikovane okolnosti na poslu naterati da razmišljate o promeni profesionalnog usmerenja. Takva turbulentna situacija na poslu će se zadržati do 20. avgusta, a onda sledi olakšanje.

Ljubav  - Mars u Biku uslovio je krizu u partnerskim odnosima. Tokom avgusta ćete imati zanimljivo poznanstvo preko posla. Jedan Lav će vam biti privlačan. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, morate da imate u vidu da će se stvari stabilizovati u vašem ljubavtnom odnosu iza 20. avgusta.

Zdravlje - Bolje u drugoj polovini avgusta.

Foto: Freepick

STRELAC

Posao - Iako ćete početkom avgusta imati i dalje negativnu sliku o dešavanjima na poslu, Venera u Lavu od sredine meseca donosi vam preokret. Iako ćete olako ulaziti u sukobe na poslu, dobićete šansu koja će vas obradovati. Venera u aspektu sa Jupiterom donosi vam priliku da popravite situaciju na poslu ili radite bolji posao. Od 20. avgusta ćete biti podložni kritikama, ali ćete i vatreno braniti svoje stavove.

Ljubav - Merkur u Devici donosi vam ljubav na poslu. Osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata će početi da flertuje sa vama. Retrogradni Jupiter u Ovnu donosi vam povratak stare ljubavi. Postoji osoba sa kojom niste razjasnili neke stvari i zbog toga će se verovatno dogoditi susret. Očekujte poziv iz prošlosti.

Zdravlje - Poboljšanje od sredine meseca.

JARAC

Posao - Aspekti Saturna i Urana doprinose tome da se nalazite na prekretnici između dva puta ili izbora. Merkur u Devici će doneti poboljšanje situacije na poslu, pa vas očekuju dobre vesti na radnom mestu. Imaćete priliku za putovanje koje će vam razjasniti neke poslovne dileme koje ste imali.

Ljubav - Retrogradni Saturn vraća vas u prošlost, pa stalno razmišljate pretohodnim vezama. Venera u Lavu donosi vam susret sa osobom koja će vam biti fizički privlačna. Treba što više da razmišljate o budućnosti, a ostavite prošlost po strani. Retrogradni Saturn vas podseća da morate da naučite lekciju koja će vam pomoći emotivno da se oslobodite stvari koje su vas povredile.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepik.com

VODOLIJA

Posao - Mars u Biku vam pravi smetnje do 20. avgusta. Do tada ćete se osećati kao da nemate energije, kao i da vam ništa ne ide od ruke. Retrogradni Saturn tu dodatno komplikuje stvari, tako da ćete većinu obaveza otaljavati kako bi vam prošlo vreme na radnom mestu. Najbolje bi bilo da odete na odmor. U ovom peruodu neće biti velikih promena na poslu, ali ćete morati da pravite kompromise koji vam baš i ne odgovaraju.

Ljubav - Sunce u Lavu donosi vam nerazumevanje sa partnerom. Voljena osoba će zahtevati pažnju, a vi ćete imati lilčnih dlema koje vas ometaju. U ovom peridou ne treba tražiti krivca za loš odnos, nego se treba posvetiti što lakšem komuniciranju u mesecu koji to otežava.

Zdravlje -Lošije.

 

RIBE

Posao - Mars i Uran u Biku donose vam probleme u komunikaciji i tokom avgusta. Na poslu imate ideje koje želite da sprovedete u delo, ali ćete videti da se osobe iz okruženja ne slažu sa vama. Imaćete dobro saradnju sa Lavovima, a tešku sa Bikovima. Finansije će biti stabilne iako je retrogradan Jupiter, pa ćete uspeti da naplatite neki novac koji vam se duguje. Krajem avgusta su moguće komplikacije sa stanom i tada nije dobar period za kupovinu nekretnine.

Ljubav - Merkur u Devici donosi vam susret sa osobom koja je poznata javnosti ili barem u poslu koji radi. Ipak, nešto će vam nedostajati, iako ćete flertovati i sa osobom koju poznajete preko posla. Lavovi su vam slaba tačka, a Device mogu da vas impresioniraju. Iza 20. avgusta Mars ulazi u Blizance, pa će vam doneti više porodičlnih nesporazuma i probleme sa jednim roditeljem.

Zdravlje - Solidno.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 25. JULA DO 1. AVGUSTA! Stiže RETROGRADNI Jupiter - Ovnovi u HAOSU, Škoprijama TURBULENCIJE na poslu, a evo kome se vraća STARA LJUBAV
Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 25. JULA DO 1. AVGUSTA! Stiže RETROGRADNI Jupiter - Ovnovi u HAOSU, Škoprijama TURBULENCIJE na poslu, a evo kome se vraća STARA LJUBAV

Pred nama je izazovna astrološka nedelja, jer nas očekuje retrogradni Jupiter od 28. jula koji će se pridružiti Saturnu, Neptunu i Plutonu. Retrogradni hod velikog broja planeta navodi nas na preispitivanje o tome u kom pravcu naš život treba da se kreće. Takođe, mlad Mesec u Lavu 28. jula donosi nam potrebu da se borimo za svoje stavove

24.07.2022

07:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija