• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

21.08.2022

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 29. AVGUSTA! Mars u Blizancima - ne verujte u sve što ČUJETE! Bikovima olakšanje, Rakovima tajni NEPRIJATELJI na poslu, a ovaj znak se SELI

Freepick

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 29. AVGUSTA! Mars u Blizancima - ne verujte u sve što ČUJETE! Bikovima olakšanje, Rakovima tajni NEPRIJATELJI na poslu, a ovaj znak se SELI

Podeli vest

Pred nama je astrološka nedelja koja donosi velike promene jer je Mars, planeta akcije, ušla u vazdušne Blizance gde će se zadržati čak do 23. marta 2023. godine. Ova planetarna pozicija doneće probleme u komunikaciji, a najsnažnije će uticati na Blizance, Device, Strelčeve i Ribe

OVAN

Posao - Mars je 20. avgusta ušao u Blizance, što menja način na koji ćete komunicirati i funkcionisati na radnom mestu. Pripremite se za probleme u komunikaciji, ali i prilikom završavanja papirologije. Imaćete stavove od kojih ne želite da odstupite, a kasnije ćete uvideti da su vrlo verovatno bili pogrešni. Očekuje vas puno obaveza u narednom periodu.

Ljubav - Osoba do koje vam je stalo ima velika očekivanja, ali kako se vaši prioriteti menjaju, imaćete učestalije rasprave i pazite šta govorite da ne uvredite ljude koje volite. Nije dobra nedelja za početak nove romanse.

Zdravlje - Slabije.

 

BIK

Posao - Izlazak Marsa iz vašeg znaka donosi vam veliko olakšanje posle nekoliko nedelja.Tenzije koje osećate već duže vreme će nestati, ali ćete svakako morati da menjate okolnosti ako želite bilo šta da pomerite na bolje. Moguća je promena radnog mesta.

Ljubav - Izlazite iz krize u ljubavi. Svađe i nerazumevanje prestaju, tako da se spremite za opuštanje i poradiite na boljoj komunikaciji. Ukoliko ste u braku, potrebno je racionalnije da preraspodelite finansije.

Zdravlje  -Bolje.

Foto: Freepick

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao- Ulazak Marsa u vaš znak nagoveštava važan period u kojem ćete ulagati maksimalnu inicijativu da promenite stvari na poslu. Zbog svojih ciljeva lako ćete ulaziti u rasprave sa osobama sa kojima sarađujete. Ipak, pred vama je period koji donosi velike promene, pre svega na ličnom, a onda na profesionalnom planu.

Ljubav - Period je dobar za ljubav, a pojedini pripadnici vašeg znaka imaju šansu da obnove romansu iz prošlostil. Prijaju vam Lavovi i Ovnovi. Raspoloženi ste za flert preko poruka.

Zdravlje - Osetljivo.

 

RAK

Posao  - Ulazak Marsa u Blizance donosi vam tajne neprijatelje na radnom mestu. Nećete imati pojma šta se događa "iza ztavorenih vrata", tako da se spremnite za neočekivana dešavanja. Dva puta proverite određene činjenice pre nego što budete sigurni da su istinite. Nedelja je dobra za finansije.

Ljubav - Retrogradni Saturn vraća vas na prošlost, pa ste emotivno rasejani i mislite o starom partneru. To nije dobra ideja i najbolje je da gledate ka budućnosti.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

Foto: Freepik.com

LAV

Posao - Sunce ulazi u Devicu, pa ćete najviše biti koncentrisani na zaradu novca. Ipak, očekuju vas i nepredviđeni troškovi. Međutim, kako je Mars ušao u Blizance, tenzije na radnom mestu će se stišati, tako da ćete uglavnom juriti bolje plaćene poslove.

Ljubav - Venera vas čini neodoljivim i privlačnim. Imaćete sklonost ka poznanstvima preko interneta, međutim, treba da vodite računa kome poklanjate poverenje. Ukoliko ste u stalnoj vezi, bićete željni flerta, a partner će vam terati inat.

Zdravlje - Dobro.

 

DEVICA

Posao - Mars u Blizancima nagoveštavam početak novog, dinamičnog perioda na poslu u kojem će biti dosta problema u komunikaciji. Sunce u vašem znaku poboljšava organizuaciju svakodnevnih aktivnosti, tako da ćete imati utisak da vi želite da uvedete red, a da vam okolnosti to ne dozvoljavaju.

Ljubav  - Venera u dvanaestom polju donosi vam tajnu simpatiju, tako da će vam biti privlačno sve što je misteriozno. Nemojte da dozvolite da posao utiče na vaš privatni život.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Freepik.com

VAGA

Posao - Zbog Venere u Lavu veoma ste borbeni na svim poljima svog života. Mars u Bilizancima doneo vam je novu pokretačku energiju, samo ne treba da verujete u sve što čujete. Imate mogućnost za saradnju sa inostranstvom, ali i daleka putovanja. U ovom periodu saznaćete ko su vam iskreni prijatelji.

Ljubav - Mars u Blizancima donosi vam skladniji odnos sa partnerom. Međutim, partner će u ovom periodu insistirati da putujete, pa ne bi bilo loše da promenite mesto boravka.

Zdravlje - Bolje.

 

ŠKORPIJA

Posao - Ulazak Marsa u Blizance donosi veliko olakšanje za vas, naročito u odnosu sa poslovnim partnerom. Imaćete veću podršku prijatelja u narednim danima, tako da možete da se oslonite na Device. Na poslu vas očekuje više razgovora i nejasne komunikacije.

Ljubav - Venera u Lavu donosi vam flert na poslu, pa je najbolje da pazite sa kim se upuštate u romansu. Privčačne su vam osobe koje su ostvarene u karijeri.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepik.com

STRELAC

Posao - Venera u Lavu donosi vam nove poslovne poduhvate, ali i nepredviđena dešavanja koja će vas usmeriti u novom pravcu. Na vašem poslu se mnogo toga menja i promena radnog mesta je moguća. Mars u Blizancima ukazuje da ćete imati krizan period ako imate stalnog poslovnog partnera.

Ljubav - Merkur u Devici donosi vam ljubav preko posla. Spremite se za javljanje jedne osobe koja vam se predstavlja kao prijatelj, a želi nešto više. To može da bude Devica ili Vaga.

Zdravlje - Slabije.

 

JARAC

Posao - Mars u šestom polju donosi vam više obaveza i stresa na radnom mestu. Moraćete znatno više da se trudite ako želite da ostvarite svoje ciljeve. Planete u Devici donose vam priliku za putovanje. Ujedno iskoristite dobar period za usvaršavanje, naročito ako ste mladi.

Ljubav  - Retrogradni Saturn vas vraća na prošlost, pa treba da se pripremite za nalet nostalgije. Ipak, za vas je mnogo bolje da budete okrenuti ka budućnosti. Moguća je nova romansa na osnovu strasti.

Zdravlje - Dobro.

 

VODOLIJA

Posao - Izlazak Marsa iz Bika i ulazak u Blizance donosi vam veliko olakšanje. Imaćete više energije da se borite sa svakodnevnim problemima. Period je povoljan za sponzorstva i rešavnje pitanja nasledstva. Moguće je sklapanje novog poslovnog partnerstva.

Ljubav - Sunce u Devici donosi vam pojačane rasprave sa partnerom zbog nepotrebnih detalja kojima ste opteretili odnos. Probajte da se ne raspravljate oko finansija, jer je partner zabrinut da nećete biti metarijalno obezbeđenji. Slobodne Vodolije upoznaće šramantnog Blizanca.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Pixabay

RIBE

Posao - Zbog ulaska Marsa u Blizance treba da se pripremite za stresan period koji će potrajati do kraja godine. Sve će vas pogađati više nego što bi trebalo, a svakodnevni problemi će povremeno delovati neizdrživo. Nalazite se na prekretnici i biće vam potrebno dosta strpljenja dok budete prevazilazili prepreke.

Ljubav - Merkur u Devici donosi vam susret sa osobom koja je šarmantna, ali ćete biti nervozni, pa ćete lako pogrešnim rečima pokvariti odnose. Ukoliko ste u braku, biće ćešćih rasprava oko porodice i stana. Pojedine Ribe mogu da se odluče na preseljenje u ovom periodu.

Zdravlje - Pad imuniteta.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17