• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

20.09.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 20. SEPTEMBAR! Device konačno čeka POMAK u LJUBAVI, a jedan znak NAPREDAK u karijeri!

pexels.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 20. SEPTEMBAR! Device konačno čeka POMAK u LJUBAVI, a jedan znak NAPREDAK u karijeri!

Podeli vest

Za Škorpije je moguća veza sa nekim ko je dosta mlađi od njih ili sa nekim koga nikada ne bi izabrali u drugim okolnostima. Moguć je i napredak u karijeri...

OVAN 

LJUBAV: Danas će vaš šarm i maniri podbaciti. Nećete biti raspoloženi da ugađate drugima. POSAO: Imaćete problema u karijeri ili sa nadređenima. ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima.

BIK    

LJUBAV: Bilo bi bolje da ništa ne forsirate. Sačekajte bolje vreme za ljubav. POSAO: Imaćete priliku da testirate svoje sposobnosti, jer ćete uglavnom biti fokusirani na posao. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI 

LJUBAV: Dopašće vam se neko sa kim radite ili neko koga ćete upoznati na putovanju. Moguć i fizički kontakt. POSAO: Pogoršanje uslova rada ili uopšte nećete raditi. ZDRAVLJE: Sinuzitis.

RAK 

LJUBAV: Danas ćete biti osetljivi. Naljutićete se ako drugi ne budu obzirni prema vama. POSAO: Ovo je dan za promene u karijeri, ako je to nešto što želite. ZDRAVLJE: Infekcije.

Foto: Shutterstock

Rakovi će danas biti posebno osetljivi

LAV  

LJUBAV: Bićete usmereni na stara poznanstva i stare ljubavi. Negde tu ćete naći priliku. POSAO: Možete dobiti priliku da radite u sklopu neke organizacije ili udruženja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA  

LJUBAV: Konačno ćete osetiti da postoji mogućnost za pozitivan pomak. POSAO: Otvoriće vam se nove prilike. Neke bi mogle imati veze sa radom u inostranstvu. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

VAGA 

LJUBAV: Srešćete nekoga ko će vas intelektualno stimulisati. POSAO: Bićete vrlo ambiciozni, ali neće vam biti pružena prilika da zadovoljite svoju ambiciju. ZDRAVLJE: Slabost.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguća veza sa nekim ko je dosta mlađi od vas, ili sa nekim koga nikada ne biste izabrali u drugim okolnostima. POSAO: Moguće prilike za napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: pexels.com

Devicama će se otvoriti nove prilike na poslu

STRELAC  

LJUBAV: Danas biste mogli doživeti nešto zanimljivo u ljubavi. POSAO: Ovo nije povoljan dan za posao, jer će vam nedostajati vaša urođena preduzimljivost i entuzijazam. ZDRAVLJE: Sportske povrede.

JARAC  

LJUBAV: Partner će biti neraspoložen ili će pak osoba koja vas interesuje biti previše zauzeta da bi vas primetila. POSAO: Danas biste mogli napraviti grešku. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA  

LJUBAV: Ostvarićete kontakt sa osobom koja vas interesuje, ali taj kontakt neće dovesti do nečeg značajnog. POSAO: Ako ste namirisali nevolju, ovo je dan kada ćete upasti u nju. ZDRAVLJE: Lošije.

RIBE  

LJUBAV: Harmonija u odnosu i dobra komunikacija sa izabranom osobom. Slaganje uglavnom na mentalnom nivou. POSAO: Uspeh u poslu koji zahteva rad u paru ili timu. ZDRAVLJE: Poboljšanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija