• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

26.10.2022

09:51

PROGNOZA ZA NAREDNIH 6 MESECI! Mlad Mesec i Sunčeva eklipsa u Škorpiji - astrolog otkriva KAKO će to uticati na nas!

Horoskop

PROGNOZA ZA NAREDNIH 6 MESECI! Mlad Mesec i Sunčeva eklipsa u Škorpiji - astrolog otkriva KAKO će to uticati na nas!

Podeli vest

Astrolog Jelena Ivanović otkriva šta možemo očekivati u narednih šest meseci

Neki veruju, neki ne veruju, ali ako je sudeći po astrolozima, pred nama je jedan veoma zanimljiv period.

- Sezona Škorpije je počela, sezona kada na psihoškom nivou dolazimo do momenta ili-ili- kaže Jelena.

Zašto tako kažem?!


Počeću prvo od one bolje strane šta sa ovim dešavanjima na nebu možete da iskoristite za sebe.
Ovo je period emocija, kada se javlja jaka saosećajnost, unutrašnje preispitivanje, ovo je period kada kroz bol, odricanje, presecanje, možete okrenuti vaš život u novo ja.

U kom smislu? U smislu novog rađanja, menjanja vrednosti, uključivanja novih, izumiranja starih navika, onih ustaljenih, koje su vas samo zatrpavale, gušile, trovale.

Podršku imamo od strane planeta da u tome možemo i istrajati, vaše je samo da odlučite i ovaj start vam može doneti novo rađanje ili novo ja, ono koje ćete osetiti da ste nešto dobro uradili za sebe.

E sad imamo i onaj drugi deo, nije ništa nego usmerivanje svoje pažnje na one primitivnije pravce.
 

U njih spada borba, posesivnost, ljubomora, netolerancija, agresija… "Ma biće kako ja kažem!" Onaj deo, gde fatalnu energiju ulažete, da se borite za sve ono što je već umrlo.

Foto: Pixabay

škorpija

Opet, po ko zna koji put oživljavate stvari veštačkim putem, iz straha da ne ostanete sami, jer ne znate kako da se izborite sa emocijom bola i da priznate sebi da jednostavno nije to to.

Laganje sebe, ovde samo produžava agoniju, daje joj u momentima veliku strast, dok u već drugom momentu gubi se takt, pa se opet posesivno vraćate da uzmete i "zarobite" ono što ste naumili.

Takođe ovo je jako nepovoljan period za uzimanje kredita, pozajmljivanje para.. pa probajte malo da suzdržite od troškova, koji dolaze sad i odmah moram to da rešim ili ličnog nezadovoljstva kupovina garderobe.

Pripazite i obratite pažnju na genitalni trakt, moguće bakterije, proverite briseve i obratite pažnju na šećer i insulin.

Oprez veliki u saobraćaju, jer su sad i na dalje veliki problemi na putu, divljanje, manjak pažnje…

Slobodni, vreme je za novu ljubav, prema tome dajte šansu, jer ćete se i sami iznenaditi.

Imamo još jedan udar, da svima neke stvari dođu iz "dupeta u glavu…", pa vidite da li ćete napokon da rešavate ono što prolongirate ili ćete ipak da preuzmete odgovornost za sebe - napisala je Jelena.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17