• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2022

11:21

3 ZNAKA OČEKUJE PRILIV NOVCA U NOVEMBRU! Saznajte ko će se OBOGATITI

Pixabay

Horoskop

3 ZNAKA OČEKUJE PRILIV NOVCA U NOVEMBRU! Saznajte ko će se OBOGATITI

Podeli vest

Pred nama je izazovan mesec, a astrolozi tvrde da će novembar doneti finansijski uspeh za tri znaka, a to su Škorpije, Bik i Vodolije

Ostala su samo dva meseca do kraja godine, a zvezde su u novembru najviše naklonjene osobama rođenim u horoskopskom znaku Škorpije, Bika i Vodolije.

Ukoliko budu znali da iskoriste na pravi način prilike koje im se nude, očekuju ih veliki finansijski uspesi i povišice do kraja godine!

Foto: Pixabay

Horoskop

Škorpija

Zvezde ovom znaku obećavaju uspeh ovog meseca. Škorpije treba da vode računa da sredinom meseca ne propuste jedinstvenu priliku koja im se nudi, šanse za dodatni priliv novca su veće nego ikad. Jupiter će uticati na to da ih nadređeni primete i dobiće ponudu koju neće moći da odbiju. Škorpije očekuje poslovni uspeh, a sa njim dolazi do poboljšanja finansija!

Bik

Bikovi su poznati materijalisti, ali su spremni da ulože dosta vremena i truda kako bi postigli uspeh. Zvezde im garantuju veliki finansijski uspeh do kraja novembra. Najveću šansu da se obogate imaju Bikovi koji rade onlajn ili preko društvenih mreža. Ako nemate nalog, sada je pravo vreme da ga otvorite, jer će vam se tako sva vrata otvoriti i priliv para će biti veći nego što ste zamislili.

Foto: Pixabay

Vodolija

Sada je idealno vreme da sredstva koja posedujete mudro uložite. Sredina novembra je idealno vreme za to. Vreme je za rad sa nekretninama i donošenje ključnih odluka za celu porodicu. Obratite pažnju na nova poznanstva, posebno sa ljudima iz inostranstva, tu se krije tajna uspeha, budite aktivni na društvenim mrežama i ne propustite poslovne događaje, jer možete upoznati osobu koja će vam pomoći da poboljšate finansije.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija