• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.I.

05.11.2022

08:16

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti PARE do 12. novembra, a jedan ZNAK treba da igra IGRE na SREĆU

Horoskop

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti PARE do 12. novembra, a jedan ZNAK treba da igra IGRE na SREĆU

Podeli vest

Igramo još jedan zvezdani rulet, a zvezde su nam pripremile uzbudljive dane jer stiže pomračenje Meseca u Biku, što ukazuje da treba da budemo oprezni sa finansijama. Pojedinim znacima će ovaj period pasti lakše nego ostalima, pa će uspeti da zarade novac

Pomračenje Meseca nas očekuje 8. novembra u znaku Bika koji je veoma važan za sticanje materijalnih stvari, pa je bitno da ne podižemo kredit niti ulažemo novac u ovom periodu.

Znakovi koji će imati sreće sa novcem sledeće nedelje su Rakovi, Vage, Vodolije i Škorpije.

RAK

Sunce u petom polju donosi vam priliku da spojite lepo i korisno. Ukoliko niste probali, sada je vreme da se oprobate u igrama na sreću. Vi ćete od svih znakova imati sreće da radite ono što volite i za to budete adekvatno plaćeni.

Foto: Pixabay

Novčani horoskop

VAGA

Iskoristite ovaj period koji radi za vas jer možete lako da zaradite novac. Imajte u vidu da pare stižu, a na vama je da budete pametni i ne zalećete se kada su ulaganja u pitanju.

VODOLIJA

Jupiter se vratio u vaše drugo polje, pa vam donosi priliku do 20. decembra da dobijete veći novac ili povišicu. U svakom slučaju ne treba da brinete o novcu narednih dana jer ćete biti obezbeđeni. Riba je znak posredstvom kojeg možete da zaradite dodatni novac.

ŠKORPIJA

Jupiter se vratio u Ribe do 20. decembra, pa imate šansu da naplatite novac koji vam neko duguje. Novac koji je kasnio konačno će da stigne. Sezona vašeg znaka uveliko traje, pa planete rade za vas, što znači da lako možete da zaradite novac.

bsonu video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija