• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2023

10:18

ASTROLOZI PREPORUČUJU KAD JE NAJBOLJE VREME ZA VENČANJE U 2023. GODINI! 4 DATUMA su KLJUČNA jer je raspored planeta povoljan za početak srećnog BRAKA

Horoskop

ASTROLOZI PREPORUČUJU KAD JE NAJBOLJE VREME ZA VENČANJE U 2023. GODINI! 4 DATUMA su KLJUČNA jer je raspored planeta povoljan za početak srećnog BRAKA

Podeli vest

Sve više parova u svetu, ali i kod nas, sami ili u dogovoru sa agencijom za organizaciju svadbene ceremonije biraju dan za venčanje kada su im i zvezde naklonjene. Ukoliko planirate ženidbu ili udaju tokom 2023. godine, potrudite se da rezervišete kod matičara 5. februar, 19. maj, 17. jul ili 14. oktobar!

Astrolozi tvrde da su to dani sa najpovoljnijim rasporedom planeta, pa će mladenci imati dobre predispozicije za dug i uspešan brak.

Februar, kao zimski mesec, nije preterano popularan za venčanja, ali o 5. februaru i te kako treba da razmislite. Činjenica da se nijedna planeta ne kreće retrogradno tog datuma, dok će Mesec biti pun, prema rečima astrologa, izuzetno je srećna okolnost za početak braka. Februar je dobra opcija i zbog toga što će se vašim zvanicama teško desiti da imaju dve svadbe istog dana, pa će moći u potpunosti da se opuste samo na vašoj.

Foto: Freepick

DATUMI ZA IZBEGAVANJE

Prema astro-prognozama, budući mladenci u kalendaru za 2023. godinu trebalo bi da precrtaju 2. i 3. septembar! Uz dobro poznat loš uticaj retrogradnog Merkura na odnose i komunikaciju, čak i planeta ljubavi, Venera, u tom periodu ide unazad!

- To nije dobro vreme za početak - slažu se astrolozi.

Tokom proleća mnogi odlučuju da se venčaju, a 19. maj 2023. jedan je od idealnih dana.

- Ovog dana Mesec je u Biku, veoma stabilnom znaku, a planeta ljubavi i lepote Venera u Raku, koji je oličenje porodičnih vrednosti. Ovaj majski dan slavi porodičnu atmosferu punu iskrenih emocija - kaže astrološkinja Džulija Arijel Modorski.

Ako ste razmišljali da svadba bude na leto, zakažite je za 17. jul!

- Mesec i Sunce biće u Raku, što ukazuje na neraskidivu ljubavnu vezu. Parovi koji maštaju o velikoj porodici trebalo bi odmah da rezervišu ovaj datum - napominje Modorski.

Najpovoljniji dan za venčanja u jesen je 14. oktobar. Bez obzira na to što će se tog dana dogoditi pomračenje Sunca, Mesec i Sunce nalaziće se u Vagi, znaku partnerstva i ravnoteže, što, prema astrolozima, garantuje skladan bračni život.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija