• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

14.01.2023

07:55

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti pare do 21. januara, a jedan znak treba da igra igre na sreću

Pixabay

Horoskop

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti pare do 21. januara, a jedan znak treba da igra igre na sreću

Podeli vest

I dok čekamo kraj retrogradnog Merkura 18. januara, igramo još jedan zvezdani rulet, pa će pojedini horoskopski znaci imati više sreće na finansijskom planu nego ostali

Dočekali smo prestanak retrogradnog Marsa 12. januara nakon dva meseca, pa stvari konačno mogu da krenu napred. Ista je situacija i sa novcem. Retrogradni Merkur kreće napred 18. januara, pa donosi mogućnost realizacije pregovora.

Lažna obećanja, odlaganje i sumnjiva papirologija - sve su to manifestacije retrogradnog Merkura koji je loš za bilo kakva ulaganja i pregovore o novcu.

Foto: Freepik.com

Novčani horoskop

Kolo sreće se okreće, tako da će horoskopski znaci među kojima su Blizanci, Ribe, Jarčevi i Škorpije imati novac do 21. januara.

BLIZANCI 

Nakon dva meseca patnje, konačno izlazite iz finansijske krize. Mars prestaje da vam stvara prepreke, pa imate šanse da dobijete sponzoristvo za neki bitan projekat. Isto tako, Merkur kreće napred, pa ćete praviti pametnija ulaganja.

RIBE

Jupiter u Ovnu donosi vam brzu i laku zaradu. Posredstvom Ovna možete dobro da zaradite. Prijatelji će vam dati odličan poslovni predlog koji može da vam donese zaradu.

JARAC

Sunce ulazi u Vodoliju, pa vam donosi bolji period za zaradu. Možete konačno da dobijete očekivanu zaradu. Imaćete i troškove, ali možete da očekujete i dodatni novac. Odličan period za sponzorstva. 

ŠKORPIJA

Dobra pozicija Jupitera osigurava vam novac preko posla. To može da znači i mogućnost boljeg zaposlenja koje će vam doneti veću zaradu. Ovan može da vam bude odličan saradnik u poslu za novac. 

Strelčevi su horoskopski znak koji mogu da imaju sreće kada su u pitanju igre na sreću. 

bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija