• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2023

07:51

POČELA JE GODINA VODENOG ZECA! Evo šta nas očekuje do 9. februara 2024. godine

Horoskop

POČELA JE GODINA VODENOG ZECA! Evo šta nas očekuje do 9. februara 2024. godine

Podeli vest

Počela je Kineska nova godina u znaku vodenog Zeca.

 Prema kineskom horoskopu, vodeni Zec simbol je dugovečnosti, mira i prosperiteta, pa će vreme do 9. februara 2024. godine, prema ovom tumačenju, biti ispunjeno napretkom i optimizmom.

Praznik proleća, odnosno Nova lunarna godina, najvažniji je i najsvečaniji praznik u Kini. Simbolizuje novi ciklus, i u prirodi, i u životu ljudi.

Foto: freepik

Kineski horoskop

Proslava traje 15 dana i završava se uz mnogo pirotehnike, petardama i vatrometima, i puštanjem crvenih lampiona u vazduh.

Proslavu Kineske nove godine obično obeležava crvena, koja simbolizuje vrlinu i iskrenost i veruje se da tera zlo.

Kinezi kažu da su zečevi veoma društveni, pa je ovo idealna godina za udruživanje sa drugim ljudima za bolju zaradu.

Kineska astrologija generalno opisuje osobe rođene u znaku Zeca (rođeni 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011) kao nežne, tihe, elegantne, budne, brze, vešte, ljubazne, strpljive, veoma odgovorne i verne ljude.

Postoji pet vrsta Zečeva koje karakteriše pet elemenata – metal, drvo, voda, vatra i zemlja. Vodeni zec je poznat po tome što je nežan, ljubazan, i sposoban da se lako prilagodi različitim uslovima, a slabe tačke su mu nesposobnost praktičnog razmišljanja i nepostojanost.

Kada je ljubav u pitanju, jedna od karakteristika Vodenog zeca je da je veoma koketan. To znači da je zvezda romantičnih veza aktivirana ove godine.

Dakle, ako ste slobodni i spremni da se družite, ovo je dobra godina za pronalaženje nove ljubavi. Ali u isto vreme, čuvajte se prepreka u vezi, pre svega neverstva.

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija