• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2023

21:00

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP! Rakovima problemi u braku, Strelčevi spremni za svađu, a evo ko ima puno prilika za flert

Shutterstock

Horoskop

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP! Rakovima problemi u braku, Strelčevi spremni za svađu, a evo ko ima puno prilika za flert

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, bliži se Neptunu u istom znaku, pa unosi puno zabune u emotivne odnose. Sve što vam sada deluje realno može da se ispostavi kao potpuno pogrešno.

OVAN

Iako ćete biti zainteresovani za fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada, najverovatnije nećete imati prilike za isti i zbog toga ćete biti posebno frustrirani. Moguće je da će vam se dopadati baš ona osoba koja ima negativan stav prema vama.

BIK

 U narednom periodu ćete biti okrenuti drugim sferama života, moguće i rešavanju ozbiljnijih problema koji će vas sprečiti da se bavite ljubavnim životom i potragom za ljubavlju ako ste sami, ili da uživate u ljubavi ako već imate partnera.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop

BLIZANCI

Nećete uopšte biti raspoloženi za ljubav i bavljenje ljubavnim životom. To vas neće sprečiti da se frustrirate ako sve nije onako kako želite, a sigurno neće biti. Najbolje je da prepoznate da trenutno niste u stanju da bitišete sa drugima u harmoniji i da to prihvatite.

RAK

 Imaćete porodičnih problema, posebno ako ste već u braku. Sukob na relaciji partner-roditelji i generalne negativne okolnosti života izazvaće intenzivnu tenziju u odnosu. Ako ste sami, moguće je ili neprijatno iskustvo ili odsustvo prilika u ovoj sferi.

Foto: Pixabay

LAV

Vaš ljubavni život će biti donekle blokiran. Najverovatnije nećete imati primamljivih ponuda u ovoj sferi, iako će biti nekih koje vam neće biti po ukusu. Ako ste već u vezi, očekujte zahlađenje u odnosu i dajte partneru prostora i vremena.

DEVICA

U narednom periodu biće prilike da upoznate nekoga ko će vam se dopasti, i to preko prijatelja. Ili ćete razviti romantična osećanja za nekoga iz kruga prijatelja. U svakom slučaju, ovo je povoljan i plodan period za ljubav.

VAGA

Moraćete da se bavite nekim problemima koji će se pojaviti, na relaciji romantični partner - prijatelji. Možda vaše okruženje neće odobravati vaš izbor ili će se čak odigrati nekakav sukob koji će vas brinuti.

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Naredne nedelje ćete imati više prilika za izlaske ili za to da posetite mesta zabave ili neke srećne događaje na kojima ljudi lako pronalaze priliku za ljubav ili romansu. U najmanju ruku, imaćete prilike za flert.

STRELAC

 Moguće je neslaganje i svađa sa partnerom. Partner će biti posebno kritičan i oštrog jezika, što vam se neće dopasti. Ako ste sami, može vas privući neko ko uopšte nije dobar izbor za vas ili neko ko ne mari za vas.

JARAC

 Nemojte očekivati ništa dobro u ljubavnom životu. Bićete ili u pat poziciji ako ste već u vezi i braku, ili ćete okolnostima biti primorani da sačekate bolje vreme, koje pruža više prilika, ako ste u potrazi za ljubavlju.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

 Negativni ste u poslednje vreme i nesposobni da uživate u ljubavi i partneru, a to će posebno doći do izražaja u narednom periodu. Moguće je da će partner izgubiti strpljenje sa vama i više neće tolerisati vašu negativnost.

RIBE

Naredne nedelje planeta Venera će i dalje biti u vašem znaku, što vas čini slatkorečivom i još šarmantnijom osobom. Ženski pripadnici znaka biće neodoljivo privlačni, a muški okruženi privlačnim mlađim ženskim osobama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija