• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2023

16:00

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE NAJGORE PROĆI U MARTU! Očekuju ih razne turbulencije

Freepick

Horoskop

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE NAJGORE PROĆI U MARTU! Očekuju ih razne turbulencije

Podeli vest

Bikove, Lavove i Strelčeve očekuje turbulentan mesec mart.

Bik

Od 20. marta kada počne period Bika, Sunce će se kretati svetlucavim i tajanstvenim vodama što može aktivirati neke intenzivne i teške emocije. Međutim, umesto da pokušavate da pobegnete od svojih emocija, mogli biste ih i prihvatiti. Napokon, ovo može biti i neverovatno isceliteljsko iskustvo ako ovu energiju iskoristite kako treba. Nema ništa loše u tome da osetite celi spektar svojih osećanja, prenosi 24sata.

Foto: Freepik.com

Lav

Lavove čeka intenzivno i transformišuće razdoblje. Ako se osećate loše tokom ovog meseca to nije čudno. U martu ćete verovatno postati svesni svih stvari u svom životu koje ste spremni promeniti i svih navika koje želite da napustite. Međutim, osloboditi se ciklusa s kojim ste se dugo bavili nije nimalo lako. Ovog meseca ćete se možda probiti kroz strahove i neverice zbog kojih vam je teže da napredujete. Budite strpljivi jer sve je to dio procesa.

Foto: pexels.com

Strelac

Sezona Riba možda će vama pokrenuti neke osetljive teme. Vreme je da se usredsredite na delove svog života koje niko drugi ne vidi, ono najintimnije i najskrivenije. Možda ćete biti suočeni sa zamerkama od strane članova porodice što će vas i pokrenuti na razgovor koji dugo izbegavate. Može doći do neprijatne situacije sa najbližima, ali će vas to naterati da konačno uredite svoje odnose.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija