• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2023

06:40

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 17. MART! Ovnovi magnetično PRIVLAČNI, Bikovi se ZALJUBLJUJU, a evo ko će se prehladiti

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 17. MART! Ovnovi magnetično PRIVLAČNI, Bikovi se ZALJUBLJUJU, a evo ko će se prehladiti

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, ušla je u zemljanog Bika, gde donosi velike promene svim horoskopsim znakovima.

OVAN

LJUBAV: Magnetski ste privlačni. Imaćete prilike za flert, romansu, a možda doživite i ljubav. POSAO: Moguće promene u karijeri ili promena pozicije na poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Razmišljaćete o ljubavi, što će vas na kraju inspirisati da se zaljubite. POSAO: Moguć manji novčani prihod. Vaša kreativnost će biti na zavidnom nivou. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

Dnevni horoskop

BLIZANCI

LJUBAV: U nestabilnoj ste fazi. Više ste zainteresovani za strast i uzbuđenje nego za trajnu ljubav. POSAO: Blago pogoršanje finansija, zbog blokade u prilivu novca. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Bićete previše osetljivi. Može se desiti nešto konkretno što će vam dati razloga za tugu, ali ne dajte se. POSAO: Problemi sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Usporeno varenje.

LAV

LJUBAV: Biće vam teško da se emocionalno povežete sa osobom koju volite. POSAO: Pazite da ne izgubite nešto značajno, budite transparentni u radu i poštujte propise. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Pixabay

DEVICA

LJUBAV: Zanemarićete ljubavni život, što je dobro. Sačekajte bolje vreme, jer danas nećete imati sreće. POSAO: Nećete biti u skladu sa trendovima, što vam može naštetiti. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA

LJUBAV: Bićete zadovoljni svojim ljubavnim životom, jer se mnogo toga novog i uzbudljivog dešava. POSAO: Problemi u privatnom biznisu ili porodičnom poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: U periodu ste u kome će vas privući osoba s kojom imate profesionalni odnos. POSAO: Moguća blokada u sferi finansija. Nećete dobiti novac koji očekujete. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

Foto: Pixabay

STRELAC

LJUBAV: Nepovoljan dan za ljubav, zato što ćete biti emotivno zatvoreni. Ako ste u vezi, partner će se požaliti na to. POSAO: Moguća je promena u karijeri. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

JARAC

LJUBAV: Ništa bitno se neće desiti. Nećete imati prilike da rešite probleme koji su se javili prethodnih dana. POSAO: Problemi iz drugih sfera će vas sprečiti da se posvetite poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Nemojte očekivati da se nešto posebno važno desi. POSAO: Bićete vrlo impulsivni sa novcem i rasipni, zbog čega u budućnosti možete zažaliti. ZDRAVLJE: Prehlada.

RIBE

LJUBAV: Zajedno sa partnerom ćete se suočiti sa životnim problemima. To će promeniti vaš odnos. POSAO: Moguće je da ćete imati problema u poslu, ako ste privatnik. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija