• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.03.2023

18:10

SLAŽU, BEZ DA TREPNU! Ovih 5 horoskopskih znakova sa lakoćom izgovaraju neistine!

Shutterstock

Horoskop

SLAŽU, BEZ DA TREPNU! Ovih 5 horoskopskih znakova sa lakoćom izgovaraju neistine!

Podeli vest

Blizanci, Škorpije, Ribe i još par znakova Zodijaka, važe za iskusne lažove.

Iako svi koriste laži da pobegnu iz situacija koje ih ne zanimaju, horoskopski znaci igraju veliku ulogu u poboljšanju ove sposobnosti. Određeni znaci lažu tako bez napora, da neki mogu vrlo lako biti uvereni da je u pitanju istina.

Poznati astrolog Pandit Jaganat Guruji otkriva kojih pet horoskopskih znakova su poznati po tome da lažu s lakoćom.

Blizanci

Blizancima je laganje sasvim prirodno. Lagali bi bez ikakvog straha, kako bi izašli iz određenih situacija. Ali ono što ih čini jedinstvenim je kreativnost koju koriste za to. Međutim, i njihova laž se vrlo lako može uhvatiti.

Škorpija

Nerazumno je da Škorpije mnogo lažu da bi izbegle nešto što za njih nema nikakvu vrednost. Njihov manipulativni i lažljivi kvalitet je dobro poznat. I savladali su to do te mere da jedva možete da kažete da li je to laž koju su smislili upravo pred vama.

Ribe

Ribe su spoj osetljivosti i kreativnosti, upotpunjene sa malo zla. Oni se ne brinu oko otkrivanja svoje đavolje strane da bi postigle ono što žele. Njihov intuitivan kvalitet pruža osnovu da se tačno kaže šta treba da se kaže, imajući na umu ko je ko i kako će to prihvatiti.

Foto: Shutterstock

laž

Vaga

Vaga i njihov šarm idu ruku pod ruku. Ali budite oprezni da ovaj horoskopski znak očarava svoj način tako da manipuliše vama, što ih čini velikim lažovima. Njihove laži potiču iz razloga poput želje da ostave dobar prvi utisak ili da dobiju ono što žele. Ali kvaka je u tome što njihova neodlučnost vodi do zaborava, što na kraju dovodi do toga da ne mogu da se sete svoje laži.

Vodolija

Laž Vodolije je prilično bezopasna i ne uzrokuje mnogo štete. Ali, naravno, izuzeci uvek postoje. Njihova navika da lažu potiče od toga da daju prednost svom miru i da se postaraju da ne povređuju ljude koji im nešto znače. Međutim, njihove laži se često mogu vratiti kada se istina otkrije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija