• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2023

21:00

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO 9. APRILA! Device privlače Vodolije, Vagama novo poznanstvo na zabavi, a evo koji znak nije ROMANTIČAN

Shutterstock

Horoskop

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO 9. APRILA! Device privlače Vodolije, Vagama novo poznanstvo na zabavi, a evo koji znak nije ROMANTIČAN

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, nalazi se trenutno u Biku, gde pravi aspekat sa Uranom iz istog znaka, pa dolazi do velikih promena u ljubavnim odnosima.

OVAN

Nećete biti baš tako romantični kao što ste bili prethodnih nedelja. Moguće je da ćete u narednom periodu biti sarkastični i previše oštrog jezika ili previše sumnjičavi da biste imali sreće u ljubavi.

BIK

Atmosfera u vašem ljubavnom životu biće sjajna, bez obzira na to da li ste s nekim ili ste sami. Ako ste već u vezi ili braku, pozitivne okolnosti će doneti pozitivnu energiju, a ako ste sami, zbog novih prilika bićete vrlo optimistični.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop

BLIZANCI

Nećete imati tako privlačnih prilika za romansu ili ljubav u narednom periodu, bar ne u meri u kojoj ste ih imali prethodne sedmice. Ipak, ako ste već našli osobu za sebe, pozitivan trend u vašem ljubavnom životu će se nastaviti.

RAK

Bićete posesivniji nego inače, što nešto govori. Vaš sumnjičav mozak će svašta smisliti i to može napraviti probleme u odnosu onima koji su već u vezi ili braku. Ako ste sami, nećete verovati u iskrenost osoba koje pokazuju interesovanje za vas.

Foto: Shutterstock

LAV

 Naredne sedmice niko neće biti privlačniji od vas. Imaćete toliko ponuda na polju ljubavi da uopšte nećete moći da se odlučite za jednu osobu. Biće previše privlačnih ljudi oko vas i previše privlačnih ponuda.

DEVICA

Moguća je kriza u vezi. Partner neće biti naročito dobrog raspoloženja, a ako ste sami, moguće je da vas privuče neko ko je Jarac ili Vodolija u horoskopu, znaku ili podznaku. To možda neće biti najbolja prilika za vas.

VAGA

 U vašem životu je sve u znaku ljubavi i uživanja i zabave, a tako će biti i naredne nedelje. Odnosi su ono što vas trenutno preokupira. Moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu na nekoj proslavi ili zabavi.

Foto: Shutterstock


ŠKORPIJA

Komunikativniji ste nego inače, i to vam je sigurno već donelo sreću u ljubavi, a u narednom periodu će se pozitivan trend nastaviti. Sve što treba da uradite jeste da cirkulišete među ljudima, a prilike će se same stvarati.

STRELAC

Vaš društveni život će biti buran, što će vam stvoriti mnoge prilike za flert i romansu. Sigurno ćete prisustvovati nekom veselju, događaju, koji će vas razgaliti i na kome ćete sresti privlačne osobe zainteresovane za vas.

JARAC

Trpećete zbog napetosti u odnosu sa partnerom. Mogući su rasprava, neslaganje i grube reči. Ako ste sami, ostvarićete nove kontakte, ali nećete biti sigurni da li vas ta osoba više privlači ili vas možda više nervira.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

 Moraćete i u narednom periodu da budete pažljivi u odnosu sa partnerom. Višak strasti bi mogao da izazove konflikt. Ako ste sami, privući će vas dinamična osoba ili neko ko nosi uniformu i bavi se aktivnim ili čak opasnim zanimanjem.


RIBE

Od naredne nedelje bićete nešto manje raspoloženi za ljubav, ali ćete biti dobro raspoloženi. Mogući su značajniji razgovori sa osobom koja vam se dopada ili sa osobom s kojom ste u vezi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija