• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

02.07.2023

06:41

Najtačnija astro prognoza za jul! Stiže retrogradna Venera - haos u ljubavi! A ovaj znak će plivati u parama

Shutterstock

Horoskop

Najtačnija astro prognoza za jul! Stiže retrogradna Venera - haos u ljubavi! A ovaj znak će plivati u parama

Podeli vest

Već na samom početku jula očekuje nas pun Mesec u Jarcu (3.jul), koji će doneti velike promene za Jarčeve, Rakove, Ovnove i Vage. Nakon ovog astro događaja koji simbolizuje kraj jednog životnog ciklus, treba da se spremimo za retrogradnu Veneru (23. jul) koja donosi obnavljanje starih romansi.

OVAN

Posao  - Iako ćete početkom jula sve doživljavati bezbrižno i lako na poslu, znajte da vas u drugom delu meseca očekuje ubrzan tempo. Moraćete znatno više vremena da posvećujete detaljima na poslu, a nerviraće vas što će posao postati najbitnija oblast vašeg života. Mars u Devici zahtevaće koncentraciju iza 15. jula, tako da se pripremite da naučite nove detalje o poslu koji radite, a i neko će početi intenzivno da posmatra vaš rad. Finansijski ćete biti stabilani zahvaljujući Jupiteru i Uranu u drugom polju, tako da na osnovu rizičnih poteza itekako možete da profitirate.

Ljubav - Retrogradna Venera u Lavu će vam doneti emotivne turbulencije. Iako će početkom jula sve delovati idilično, najveći problem će vam biti to što niste preboleli jednu osobu iz prošlosti. Razmišljaćete o tom susretu i on će biti mogu u drugom delu meseca. Jednostavno, treba da shvatite da će vaša osećanja itekako da se menjaju tokom meseca, a kraj jula je nepovoljan za početak nove romanse.

Zdravlje - Problemi sa crevima.

 

BIK

Posao - U prvom delu jula ćete biti pod stresom i sve će vas nervirati, tako da ste jednostavno preosetljivi da biste prihvatili bilo kakvo rešenje na poslu koje vam ne odgovara. Ta situacija će drastično da se promeni od sredine meseca, kada će Mars u Devici da vam donese povratak samopouzdanja i energiju koja vam je nedostajala. Ukoliko čekate razrešenje u vezi sa poslovnim pregovorima znajte da će od sredina jula sve da izgleda drugačije. Jupiter u prvom polju vas čuva, pa se širi delatnost koju radite, a mnogima ćete biti uzor na radnom mestu. 23. jula kreće retrogradna Venera, pa ćete biti neodlučniji i nestabilniji, pa je savet da sve važne odluke donosite do tog datuma, jer će odtad sve da se prolongira.

Ljubav - Pred vama je mesec u kojoj vas očekuje Mars u Devici, što znači da će druga polovina jula biti bolja za ostvarivanje ljubavne veze. Problem je što 23. jula kreće i retrogradna Venera, pa će stara ljubav poželeti da se vrati u vaš život. To je neko koga ste nekada voleli, a tokom ovog leta planira da se vrati u vaš život. To će vam biti iznenađenje, ali svakako i uzbudljivo, jer ćete shvatiti da ovo leto dobija novu dimenziju. Device i Lavovi će vam biti zanimljivi za ljubav.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

Mesečni horoskop

 

BLIZNACI

Posao - Prva polovina jula je povoljnija za vas u svakom pogledu. Merkur u trećem polju donosi vam dobre pregovore i Sunce u Raku osigurava novac. Kada Mars u drugom delu meseca uđe u Devicu, porodični problemi će imati veliki uticaj na vaš poslovni život. Jedna osoba iz porodice će vas opterećivati svojim problemima zbog čega ćete biti više nervozni u drugom delu jula. Situacija na poslu će sve biti haotičnija kako se bude približavala sredina jula. Uvidećete da ćete posao da "nosite kući", jer će obaveza biti sve više, a vremena manje.

Ljubav - Jupiter u Biku donosi vam tajnu ljubav. To je odnos koji je počeo da se razvija, a sve je počelo od poruka. Isto tako očekujte i poruke od osobe iz prošlosti, što će biti izraženo iza 23. jula. Slobodni Blizanci imaće susret sa osobom koja je razvedena ili se bavi onlajnom. To će vam biti privlačno jer je to neko ko ima potpuno drugačija interesovanja nego vi. Međutim, imajte u vidu da će vas Mars u Devici u drugom delu meseca učiniti spremnijim za rasprave.

Zdravlje - Dobro.

 

RAK

Posao - Uživate u sezoni vašeg znaka, a ulazak Merkura u Lava donosi vam novčane dobitke. Mars sredinom jula ulazi u Devicu, pa će vam doneti ozbiljne razgovore ali i sukobe mišljenja, naročito oko toga kako posao treba da se obavlja. Jupiter u kombinaciji sa Uranom u Biku vam donosi inovacije i pomoć prijatelja u poslu. Ukoliko želite da ostvarite poslovni kontakt koji će vam značiti u karijeri, znajte da to može da se dogodi u narednom periodu. Retrogradna Venera od 23. jula ukazuje na kašnjenje pojedinih isplata, pa vodite računa da nikome ne pozajmljujete novac.

Ljubav - Saturn u Ribama vam donosi novo emocionalno povezivanje sa patnerom. Vi zračite neverovatnom energijom, ali ste oštri na rečima, pa osobe do kojih vam je stalo mogu pogrešno da vas protumače. Slobodni Rakovi mogu da isplaniraju putovanje na kojem će imati zanimljiv susret. Dobar je i period godine za zajednička putovanja.

Zdravlje - Odlično.

 

Foto: Shutterstock

Astrologija

 

LAV

Posao - Prvu polovinu jula treba da koristite za ostvarivanje planova. Vaša snažna inicijativa će imati veliki uticaj na ljude sa kojima radite. U prilici ste da budete vođa nekog važnog projekta, ali i zaradite dodatni novac. Što se tiče pregovora, treba da koristite prvu polovinu jula, jer iza 20. sve postaje nestabilnije zbog retrogradne Venere. Ulazak Marsa u drugo polje iza 15. jula može da vam donese veliku zaradu u drugom delu  meseca. Zanimljivo je što ćete u narednom periodu pokazati skrivene potencijale na radnom mestu.

Ljubav - Venera u vašem znaku donosi vam uzbudljivo leto, naročito jer će iza 23. jula krenuti retrogradno, pa će usloviti povratak stare ljubavi. Iako ćete imati nova poznanstva, osobe koje poznajte iz prošlosti poželeće da obnove kontakt sa vama. Retrogradna Venera donosi vam mogućnost zaljubljivanja, ali i obnavljanje stare romanse. Nije isključeno da ćete se ponovo zaljubiti u nekoga sa kim ste nekada bili u vezi. Takođe, preko posla ćete ostvariti značajna poznanstva.

Zdravlje -  Stabilno.

 

DEVICA

Posao - Iako će vam početak meseca delovati nezanimljivo, spremite se za brze promene od sredine jula. Mars, planeta akcije, ulazi u vaš znak i donosi povratak energije i samopouzdanja, tako da ćete preuzeti inicijativu na radnom mestu. Saturn u Ribama vaš čini ozbiljnim i posvećenim na poslu, tako da vas ljudi doživljavaju kao osobu koja je predana radnim obavezama. Što se tiče finansija, iskoristiite prvu polovinu meseca, jer isplate mogu da zakasne iza 23. jula zbog retrogradne Venere. Iznenadićete koliko će biti više dešavanja u julu nego u junu.

Ljubav - Venera u davanestom polju ukazuje da stalno mislite o jednoj osobi koja vam je na neki način nedostupna. To je neko ko možda nije slobodan, ali vam je tajna simpatija. Krajem jula će se i jedna osoba iz prošlosti pojaviti u vašem životu, tako da ćete biti emotivno konfuzni. Saturn deluje na vas, pa ako ste u braku uviđate da morate da prevaziđete stare probleme koje ste imali sa partnerom.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Shutterstock

Astrologija

 

VAGA

Posao - Venera u Lavu vam prija, pa ste ste oslonili da uticajne prijatelje koji vam pomažu čak i na poslu. Tokom jula ćete se pokazati kao dobar organizator na radnom mestu zbog Sunca u Raku. Sve odluke koje donosite u vezi sa poslom treba da sprovodite do 23. jula jer će Venera krenuti retrogradno, pa će sve delovati neizvesno. Bićete neodlučni u drugom delu jula, pa će vam sve delovati rizičnije nego inače. Dakle, važne odluke donosite do 23. jula kada je period povoljniji.

Ljubav - Mars u Lavu vam donosi mešanje ljubavi i prijateljstva, ali i ta dilema će da bude rešena. Sredinom jula Mars ulazi u Devicu, pa nećete moći jasno da procenite osobu koja vam se dopada. Retrogradna Venere od 23. jula će vam doneti haotičan period u ljubavi, jer ćete shvatiti da često mislite na osobu iz prošlosti. Moguće je da ćete obnoviti staru romansu krajem mesecea jer nećete biti sigurni u svoja osećanja. Bićete rastrzani između razuma i osećanja, tako da se spremite za veliku emotivnu dilemu krajem jula.

Zdravlje - Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mras u Lavu donosi vam stresan početak meseca jer se stalno nalazite u situacijama u kojima ne znate kako da reagujete. Biće kvarenja planova i ispada, pre svega od strane vaših kolega. Ta situaicja će da se promeni od sredine meseca kada Mars uđe u Devicu i donese vam veću podršku prijatelja. U drugom delu jula imate veće šanse da vam očekivanja budu ostvarena. Tokom jula će detalji biti veoma  važni, tako da ćete pokazati svoje analitičke sposobnosti na radnom mestu. Jupiter u Biku ukazuje da možete da profitirate kroz poslovna partnerstva.

Ljubav - Venera u Lavu donosi vam flert na poslu. To je neko ko je atraktivan i ponosan na svoju poziciju. Zbog toga će vas i privući. Od 23. jua Venera kreće retrogradno, pa imajte u vidu da će stara ljubav ponovo da pokuca na vaša vrata. Neko koga ste vatreno voleli imaće potrebu da se sretne sa vama, tako da je moguće obnavljanje kontakta ali je pitanje koliko je to pametno. Pojedine Škoprije će pronaći ljubav na radnom mestu, ali to može da bude komplikovano.

Zdravlje - Poboljšanje u drugom delu jula.

 

STRELAC

Posao - Jupiter u Biku donosi vam uspešan mesec na radnom mestu sa raznim inovacijama. Moraćete da naučite nešto novo o poslu, a to će kasnije da vam se isplati. Ukoliko čekate poziv za posao, tokom narednog meseca možete da očekujete razrešenje. Kada Mars sredinom jula uđe u Devicu, znajte da će tempo na poslu da se ubrza. Oštro ćete braniti svoje stavove, a neko će se truditi da vam oteža rad. Najbitnije je da zapamtite da ne ulazite u rasprave sa kolegama na radnom mestu, što će biti aktuealno u drugom delu meseca. Moguća je velika zarada tokom jula. Očekujte poziv starog saradnika u poslu od 23. jula.

Ljubav - Merkur se bliži Lavu tako da ćete imati susret sa osobom koja dolazi iz inostranstva. To je neko ko je ponosan i upečatljiv na delima, a zna kako da pokaže svoja osećanja. Isto tako, zauzeti Strelčevi mogu da isplaniraju putovanje sa voljenom osobom. Kada Venera krene retrogradno 23. jula, jedna osoba koju poznajte preko posla će pokušati da ostvari kontakt sa vama. To je neko ko je pokušavao pre da vas osvoji, a sada će ponovo da se aktivira.

Zdravlje - Slabije u drugom delu jula.

Foto: Shutterstock

Pun Mesec 3. jula

 

JARAC

Posao - Zbog retrogradnog Saturna nemate utisak da napredujete, pa sumirate greške iz prošlosti. Sve dogovore koje pravite se odlažu, ali će situacija da se popravi od sredine jula kada Mars uđe u Devicu. Osetićete povratak samopouzdanja i energiju koja vam je nedostajala. Mars u devetom polju doneće vam odličnu saradnju sa inostranstvom, ali i putovanja. Nije isključeno da se preselite u drugi grad radi posla. Što se tiče zarade, idealan je momenat da zaradite na osnovu nečega što vam je dosad bio hobi.

Ljubav - Venera u Lavu donosi vam strastvene susrete ali i zaljubljivanje u osobu koja je razvedena ili između dve veze. Kada Venera krene unazad 23. jula osetićete snažnu privlačnost prema nekome koga poznajete godinama, ali ćete obnoviti kontakt. U svakom slučaju nemojte da se začutite ako stara ljubav zakuca na vaša vrata. Jarčevi koji su u braku mogu ove godine da rade na proišrenju poroduce.

Zdravlje - Dobro.

 

VODOLIJA

Posao - Mars vam zadaje dosta muke, pa imate probleme u komunikaciji na radnom mestu. Takvo stanje će da se zadrži do sredina jula, a onda ćete osetiti olakšanje. Sve što planirate da rešavate bolje uradite u drugom delu meseca. Jupiter i Uran u Biku daju vam priliku da pokretene samostalni biznis ali i postanete popularniji u oblasti koju radite. U narednom mesecu možete da ustanovite da rizik može da vam se isplati na razne načine.

Ljubav - Sunce u Raku donosi vam period u kojem će vam porodični odnosi biti najvažniji. Ako ste u braku onda možete da unapredite porodične odnose ili poboljšate odnos sa voljenom osobom. Slobodne Vodolije će imati susret preko posla sa osobom koja je tradicionalna, ali emotivno vezana za ljude koje voli. To može da vam bude primamljivo.

Zdravlje - Dobro.

 

Foto: Shutterstock

Zvezde govore

 

RIBE

Posao - Već na početku jula očekuje vas puno obaveza, tako da ćete raditi više projekata istovremeno. Ipak, uspećete da budete kreativni, što će vam prijati. U drugom delu jula vas očekuju važni razgovori oko visine vaših primanja. Zbog toga će biti rasprava, ali ćete početi da se borite za povećanje plate. Smatraćete da ne zarađujete dovoljno novca zbog stresa kroz koji prolazite. Mars u Devici u drugom delu jula će vam doneti više tenzija i raspava sa nadređenima.

Ljubav - Merkur u Lavu donosi vam flert na poslu. Neko ko ambiciozan i ostvaren u poslu će vam prolaziti kroz misli. To je neko ko je karijerista ali će pokušavati da ostvarite kontakt sa vama. Saturn je krenuo retrogradno, pa se sve više emotivno presipitujete, tako da ćete biti setni i nostalgični. Nije isključeno da će vam faliti i osoba iz prošlosti jer ne znate kako da krenete napred.

Zdravlje - Osetljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija