• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2023

06:40

Dnevni horoskop za subotu 22. jul! Blizanci će imati dobru komunikaciju sa partnerom, a evo ko će doživeti neočekivanu promenu

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 22. jul! Blizanci će imati dobru komunikaciju sa partnerom, a evo ko će doživeti neočekivanu promenu

Podeli vest

Strelčevi na poslu mogu doživeti promenu koja će ih potpuno iznenaditi.

Evo šta danas očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Na mestu zabave ćete upoznati nekoga ko će vam se dopasti. POSAO: Nećete se previše baviti poslom, jer ćete uglavnom biti koncentrisani na druge oblasti života. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Bićete otvoreniji i jasniji pri izražavanju emocija, što će povoljno uticati na ljubavni život. POSAO: Bićete nezadovoljni uslovima rada i uopšte onim što radite. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI

LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom i bilo kim ko vam se dopada. POSAO: Napredak uz pomoć prijatelja ili društvenih veza, posebno ako se bavite umetnošću. ZDRAVLJE: Prehlada.

Foto: Shutterstock

Horoskop

 

RAK

LJUBAV: Umete da se durite kada mislite da vam je bliska osoba uskratila ono što smatrate da vam pripada. POSAO: Imaćete potrebu da se kreativno izrazite. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

LAV

LJUBAV: Vaša harizma i privlačnost će biti upadljiviji i primećeniji. POSAO: Bićete vrlo kreativni, a posebno je moguć uspeh ako se bavite lepotom, negom i umetnošću. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Razmišljaćete i teoretisati o ljubavi, a potpuno ste nespremni za bilo kakvu konkretnu akciju. POSAO: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko koga ste tek upoznali ili neko iz kruga prijatelja. POSAO: Možete imati problema sa porodičnim biznisom ili u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

Horoskop

 

ŠKORPION

LJUBAV: Ako ste sami, moguće je da vam se dopadne neko ko vam je nadređen. POSAO: Bavićete se administrativnim pitanjima. Moguće su i kadrovske promene. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da će vam biti dosadno u vezi, jer će se vaš urođeni avanturizam probuditi. POSAO: Možete doživeti promenu koja će vas potpuno iznenaditi. ZDRAVLJE: Povreda.

JARAC

LJUBAV: Bićete komunikativniji nego inače i skloni flertu. POSAO: Dobar period za posao, u kome je vaš radni elan na visokom nivou, ali vodite računa da se ne preforsirate. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

Horoskop

 

VODOLIJA

LJUBAV: Stabilnost, što je dobro za one koji su već u vezi. POSAO: Moguća je finansijska dobit i napredak, možda i neki neočekivani dobitak ili pomoć prijatelja. ZDRAVLJE: Problemi sa apetitom.

RIBE

LJUBAV: Impresioniraće vas nečije sposobnosti, što će biti dovoljno da se zainteresujete za tu osobu. POSAO: Previranja i moguće neprijatne promene ili neslaganje sa nadređenima. ZDRAVLJE: Dobro.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija