• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2024

22:00

U ovim zemljama bi trebalo da živite prema svom horoskopskom znaku! Pronađite savršeno mesto za sebe

Shutterstock

Horoskop

U ovim zemljama bi trebalo da živite prema svom horoskopskom znaku! Pronađite savršeno mesto za sebe

Podeli vest

Astrologija je procenila koje je idealno mesto za život, za svaki horoskopski znak.

Prema pisanju "Cas.sk", svaki znak Zodijaka, prema svojim osobinama, preferira određene standarde koje ispunjavaju pojedine zemlje, što ih čini idealnom kombinacijom za život.

Stoga, saznajte koja je zemlja stvorena baš za vas.

Ovan - Japan

Poznat po svojoj inovativnosti, efikasnosti i dinamičnoj energiji, Japan se dobro kombinuje sa avanturističkom i ambicioznom prirodom pojedinaca rođenih u znaku Ovna.

Miks tradicionalnih i modernih elemenata u japanskoj kulturi odgovara Ovnovoj potrebi za uzbuđenjem i napretkom.

Foto: pexels.com

 

 

Bik - Švajcarska

Bik ceni stabilnost, prirodnu lepotu i visok kvalitet života.

Švajcarska, sa svojim lokacijama koje oduzimaju dah, snažnom ekonomijom i naglaskom na udobnosti idealno je utočište za ovaj znak.

Blizanci - Italija

Svojom bogatom istorijom, živopisnom kulturom i raznolikim regionima,

Italija privlači radoznalu i prilagodljivu prirodu Blizanaca. Šareni pejzaž i ekstrovertni italijanski način života odgovaraju intelektualnim i društvenim potrebama ovog znaka.

Foto: Shuterstock

 

Rak - Kanada

Rakovi traže brižno i sigurno okruženje, što Kanadu čini odličnim izborom.

Sa reputacijom zemlje koja ima ljubazno stanovništvo, raznolike pejzaže i snažan sistem socijalne podrške, Kanada nudi emocionalnu sigurnost i mir za kojima ljudi ovog znaka žude.

Lav - Francuska

Francuska, poznata po svojoj umetnosti, modi i veličanstvenosti, kompatabilna je sa kraljevskim likom Lava, koji voli da se pokazuje.

Romantična atmosfera, kulturno bogatstvo i osećaj za lepše stvari u životu čine Francusku idealnim prostorom za  Lavove.

Foto: Shuterstock

 

 

Devica - Nemačka

Poznate po svojoj praktičnosti i pažnji koje gaje prema detaljima, Device će ceniti Nemačku zbog  preciznosti, efikasnosti i naglašavanja reda.

Jaka radna etika i perfekcionizam odgovaraju Devičinoj pedantnoj prirodi.

Vaga - Švedska 

Vage, koje cene ravnotežu, harmoniju i socijalnu pravdu, naći će svoje mesto u Švedskoj. Posvećenost jednakosti i slikoviti pejzaži čine Švedsku idealnim utočištem za ovaj osetljiv znak

Škorpija - Australija

Ogroman pejzaž Australije, avanturistički duh i miran način života rezonuju sa intenzivnom prirodom Škorpiona.

Australijski naglasak na individualnosti i ljubavi prema prirodi odgovara željama Škorpiona za ličnim rastom i otkrivanjem.

Foto: Pixabay

 

 

Strelac - Novi Zeland

Strelci, sa svojom ljubavlju prema avanturama i istraživanju, naći će na Novom Zelandu zadivljujuće prirodne lepote, aktivnosti na otvorenom i ljubazno lokalno stanovništvo.

Opuštena atmosfera podstiče Strelčeve da uživaju u svojoj prirodi slobodnog duha.

Jarac - Singapur

Poznati po svojoj ambiciji i praktičnosti, Jarčevi će ceniti Singapur zbog njegovog ekonomskog prosperiteta, stabilnosti i posvećenosti uspehu.

Efikasna infrastruktura i naglasak na napretku u skladu su sa karijerno orijentisanim razmišljanjem Jarčeva.

Vodolija - Holandija

Vodolije, sa svojim progresivnim i otvorenim pristupom životu, ceniće Holandiju zbog njene liberalne kulture, inovativnog duha i posvećenosti društvenoj jednakosti.

Naglasak na individualnim slobodama i kreativnosti rezonuje sa idealima Vodolija.

Foto: Shuterstock

 

 

Ribe - Grčka

Snovi i umetnička priroda Riba će pronaći inspiraciju u Grčkoj, sa njenom drevnom istorijom, slikovitim pejzažima i živopisnom umetničkom scenom.

Opušten način života i druženje sa umetnošću predstavljaju idealno okruženje za razvoj kreativnosti ovog znaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija