• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2024

08:40

Dnevni horoskop za subotu 9. mart! Device obnavljaju kontakt sa osobom iz prošlosti, a evo ko ima finansijske probleme

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 9. mart! Device obnavljaju kontakt sa osobom iz prošlosti, a evo ko ima finansijske probleme

Podeli vest

Škorpijama je izvesno romantično putovanje s partnerom ili će upoznati nekog na putovanju.

Evo šta svako horoskopski znak može da očekuje danas:

OVAN

LJUBAV: Nedostajaće vam uzbuđenja i magije koje biste mogli potražiti s nekim sa strane. Nestabilnost. POSAO: Problemi tehničke prirode u procesu rada. ZDRAVLJE: Povreda.

BIK

LJUBAV: Želećete da uživate sa partnerom. Ako vam priredi iznenađenje, bićete zadovoljni. POSAO: Dešavanja u privatnom životu će vas omesti u poslu. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

BLIZANCI

LJUBAV: Može se desiti da se situacija zakomplikuje zbog toga što vam se dopada više osoba. POSAO: Moguće je da ćete imati većih problema sa nadređenima ili u karijeri. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK

LJUBAV: Partner je nešto lošije volje i zbog toga može doći do problema u odnosu. POSAO: Moguć je napredak u privatnom biznisu, ali i problemi sa podređenima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV

LJUBAV: Vaše raspoloženje je splaslo, ali srećom, partner neće imati velika očekivanja. POSAO: Ako radite u sferi finansija, budite vrlo oprezni i odgovorni pri manipulaciji. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete prilike da obnovite kontakt sa nekim iz prošlosti. POSAO: Solidna situacija na planu posla i na planu finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

LJUBAV: Flertovaćete sa kolegama i ljudima s kojima imate profesionalni kontakt. POSAO: Možete imati problema sa podređenima i kolegama, zbog nejasnih odnosa. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je romantično putovanje s partnerom ili ćete upoznati nekoga na putovanju. POSAO: Povoljan period za kreativan rad i rad u oblasti pružanja usluga. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Uživaćete u porodičnoj atmosferi, inače ne naročito uzbudljiv period za ljubav. POSAO: Problemi u privatnom biznisu i mogući nepredviđeni troškovi. ZDRAVLJE: Povreda.

JARAC

LJUBAV: Emotivna osetljivost partnera i prevelika očekivanja, mogu dovesti do problema u odnosu. POSAO: Moguće je da opet imate finansijskih problema i to će vas okupirati. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguć je fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: U ovom periodu ste vrlo inovativni, zbog čega možete postići izvestan uspeh u poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Nemojte imati prevelika očekivanja jer se, najverovatnije, ništa bitno neće desiti. POSAO: Doživećete manje pozitivne promene. ZDRAVLJE: Ukočenje.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17