• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2024

12:00

Kakvi su muškarci Zodijaka kao muževi? Lavovi traže pažnju, Škorpije najposesivnije, a evo ko nije materijal za brak

Shuterstock

Horoskop

Kakvi su muškarci Zodijaka kao muževi? Lavovi traže pažnju, Škorpije najposesivnije, a evo ko nije materijal za brak

Podeli vest

Svaki horoskopski znak ponaša se na određeni način u braku, a muškarci rođeni u određenim znakovima su muževi za primer.

Evo kakvi su muževi horoskopski znakovi:

Ovan

Kao muž, pripadnik ovog znaka je onaj koga ćete doživeti kao snažnog i veoma muževnog.

Neće ga biti lako „uhvatiti” u brak, ali ako se strasno zaljubi, neće mnogo razmišljati i možda će odlučiti da se oženi posle kratke veze.

Ovan ne beži od svojih obaveza i voli da dominira, pa je dobro da pored sebe ima nekog ko je mirnije prirode. 

Muškarac Ovan pored sebe želi lepu i pametnu ženu koju će pokazivati, a ako strast umre uzbuđenje bi mogao da potraži i van braka.

Bik

Pripadnik ovog znaka najčešće stupa u brak tek kada se steknu svi preduslovi - posao, godine života i rešeno stambeno pitanje.

On je odan muž veran porodici, i obično ima nežnu i dobroćudnu prirodu. Nije mnogo uključen u kućne poslove, ali to nadoknađuje napornim radom na poslu.

Bik traži ženu sa visokim libidom, jer je veoma strastven. U braku se često ugoji, pa ga treba podsticati na vežbanje i dijetu.

Foto: Shuterstock

 

 

Blizanci

Blizanci imaju dobar karakter, ali teško da može da se kaže da su  pripadnici ovog znaka idealan „materijal” za brak.

Život sa Blizancima je obično nepredvidiv i zabavan, ali im je potrebna supruga koja nije od onih žena koje moraju da imaju sve isplanirano i dogovoreno, već ona koja može da ga prati u njegovoj spontanosti.

Blizanac se obično ženi zbog pritiska, dece i zaljubljenosti. On je šarmantan, ali mu je mana to što izaziva nepotrebne svađe.

Rak

Pripadnik ovog znaka je  tradicionalan muškarac kome neće biti problem da uđe u brak. Njemu porodica mnogo znači. 

Rak je zabavan, ali strog roditelj, a kao suprug je veoma brižan i pun ljubavi. Ipak, život sa njim nije jednostavan jer je preterano kritičan, često zanoveta i ume da bude pasivan. 

Potrebna mu je žena koja se ne vređa lako i koja ima slične stavove kao i on.  Muškarac Rak će većinu vremena provoditi kod kuće i ponekad će biti teško isterati ga iz kuće.

Foto: Shutterstock

 

 

Lav

Pripadnik ovog znaka je suprug koji zahteva mnogo pažnje. Ako je dobije, on može da bude najbolji suprug na svetu.

Lavu je važno da je suprugi prioritet i da mu ona stalno dokazuje koliko ga voli i želi.

Kao partner nije strog i veoma je empatičan. Kod njih su stvari uvek onakve kakve ih postavite na početku. Lav je kao dete - voli da se zabavlja, pa traži ženu koja u sebi ima dozu spontanosti i zaigranosti.

Devica

Muškarac Devica kao suprug nije nešto posebno strastven. 

Često je konzervativan i krutih stavova, ali njegova ljubav i briga se ne dovode u pitanje. 

Kao roditelj je fantastičan, zbog čega se žena još više zaljubljuje u njega. Muškarac Devica nije romantičan, jer on kao veće dokaze ljubavi doživljava zajedničke planove, projekte i razgovore.

On će ceniti sitne dokaze ljubavi, kao što su jutarnja kafa ili fina večera.

Foto: Shuterstock

 

 

Vaga

Poput Blizanaca, ni pripadnik ovog znaka nije poseban "materijal za brak". Muškarcima Vagama je potrebno da se prilagode na brak.

Ako je pre braka voleo da flertuje, muškarac Vaga će nastaviti to da radi. Ali to ga ne sprečava da i sam ne bude ljubomoran.

Muškarcu Vagi je u braku potreban stimulans i to da ga partnerka izaziva. On je odličan ljubavnik i voli da uvodi novotarije u seks. 

Škorpija

Muškarac rođen u ovom znaku je najposesivniji i najljubomorniji horoskopski znak. On je vrlo strastven i obasipa svoju ženu intenzivnim emocijama.

Život s njim može biti dramatičan i da deluje kao nadmudrivanje. Njemu je potrebna jaka žena koja zna šta želi, ali ne i ona koja nameće svoju volju. 

Kod Škorpija stvari stoje ovako: red svađa, red seksa, red maženja, red nežnosti.

Život sa Škorpijom nikad nije dosadan. 

Foto: Shutterstock

 

 

Strelac

Ovaj muškarac je rođeni avanturista i ne može da mu se zameri što svoju energiju ne usmerava samo u brak. Njega zanima još sto drugih stvari. 

Strelac je posvećen porodici. ali potrebno mu je njegovo slobodno vreme. Potrebna mu je žena koja to neće tumačiti kroz ljubomoru. Odnosno, žena koja će znati da Strelac svoju ljubav pokazuje delima, a ne rečima.  

Isto tako, Strelčevi se često promene u braku. Usmere svoju energiju u brigu o porodici, a znaju da budu i opsednuti poslom. 

Jarac

Jarac je tradicionalan i usmeren na praktične i realne stvari. On se čak i svojoj ženi čini neuhvatljivim.

Ali, to je samo fasada za njegovu strastvenu prirodu. Jarac je, naime, sjajan ljubavnik, koji kroz fizičke nežnosti najbolje otkriva svoju ljubav.

 Uz njega će se žena osećati sigurno. Ali, u svakom slučaju mu treba žena visokog samopouzdanja, jer Jarac ume da bude nespretan sa rečima i sklon tome da nehotice povredi svoju suprugu.

Foto: Shuterstock

 

 

Vodolija

Pripadnik ovog znaka oličenje je nepredvidljivosti, a koliko god da voli svoju ženu, on će je stavljati u razne situacije u kojima će testirati ljubavni odnos.

Muškarac Vodolija je zabavan i zanimljiv, a deca mu mnogo znače. Potrebna mu je žena koja ga dobro razume i prihvata njegove metode funkcionisanja koje se često razlikuju od metoda drugih ljudi. 

Ako u braku dođe do mnogo gunđanja, rutine i svađa, Vodolija može da ode, iako ljubav postoji. Vodolija, naime, ne vidi smisao u produžavanju narušenog odnosa. 

Muškarcu Vodoliji treba žena koja nije pasivna i koja će moći da ide u korak sa njim. 

Ribe

Pripadnik ovog znaka je kao stvoren za supruga. On je sposoban da se posveti ženi koju voli i da joj da svu ljubav sveta ne plašeći se da će to ugroziti njegovu muškost. 

On rado provodi vreme sa porodicom i među najvernijim je muškarcima. 

Muškarac Riba traži ženu koja zna da mu pokaže u svakodnevnom životu koliko joj je stalo do njega. 

On ne trpi svađe i vrlo je miroljubiv, a ako ga nešto muči najčešće skuplja frustracije dok ne pukne. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!
Live TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!

Ruski skanderi uništili punkt stranih plaćenika u industrijskoj zoni grada Harkova. Likvidirano oko sto vojnika. EU objavila prvu isplatu milijardu i po evra ruskih rezervi za Ukrajinu. Moskva najavila da će odgovoriti na transfer novca. Peskov najavio da će odgovor biti u skladu sa ruskim interesima. Svedočimo li rasrbljavanju Balkana? Kamala Haris tražila od premijera Izraela da završi rat u Gazi. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i istoričar umetnosti Bojan Bogavac.

26.07.2024

21:51

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)

Mandiću, Kneževiću i Bečiću, Hrvatska je zabranila ulazak. Šta žele da postignu hrvatske vlasti donošenjem ove selektivne odluke? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Vladimir Dobrosavljević, politički konsultant i Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program uključio se politikolog i prof. dr Vladimir Pavićević.

26.07.2024

16:32

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)
Live TV

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu obratio se prekjuče američkim kongresmenima na zajedničkom zasedanju oba doma Kongresa. On je tokom svog izlaganja tvrdio da je broj civilnih žrtava u Gazi minimalan, potpuno odbacivši realnost u čiju korist svedoče brojni snimci zabeleženi u ratom pogođenom regionu. Ove komentare izraelskog premijera analizirao je profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka.

26.07.2024

13:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija