• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2024

09:00

Dnevni horoskop za subotu 10. avgust! Blizanci uživaju u radu, a evo ko se zaljubljuje u nekog iz kruga prijatelja

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 10. avgust! Blizanci uživaju u radu, a evo ko se zaljubljuje u nekog iz kruga prijatelja

Podeli vest

Rakovi mogu lako da se zaljube u nekog iz kruga prijatelja.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN 

LJUBAV: Moguća je loša komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Potrudite se da budete bolji slušalac. POSAO: Blokada u ovoj sferi ili lošiji uslovi rada. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK 

LJUBAV: Lep dan za ljubav. Lak dogovor i emotivno povezivanje sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Bićete pritisnuti nekim finansijskim problemima koji će vas naterati da budete štedljiviji. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

Foto: Shuterstock

 

 

BLIZANCI 

LJUBAV: Ako ste u vezi, i dalje će vladati napetost u odnosu, a ako ste sami lako se može desiti da se zaljubite u nekoga s kim radite. POSAO: Uživaćete u radu i imati mnogo uspeha. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RAK 

LJUBAV: Moguća ljubav sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Novčana infuzija i lako dolaženje do pomoći novčane prirode. Ako vam treba podrška sistema, ovo je moment da je tražite. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

LAV

LJUBAV: Vrlo ste harizmatični. Samopouzdanje vam je uvek na visokom nivou što svakoga impresionira. POSAO: Možete dobiti manji novac, pogotovo od transakcija u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

 

DEVICA 

LJUBAV: Danas nećete imati prilike da se posvetite svom ljubavnom životu, bićete preokupirani drugim stvarima. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru ponudu ili napraviti neku promenu u karijeri. ZDRAVLJE: I dalje osetljivo.

VAGA 

LJUBAV: Ako ste sami, vrlo je moguće da ćete sresti nekoga ko će u vama probuditi ljubavne emocije. POSAO: Imaćete administrativnih ili logističkih problema. ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja, puni ste energije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ako još niste našli ljubav, ovo je dan koji mnogo obećava u tom pogledu. Ako ste u vezi, doživećete divne trenutke sa voljenom osobom. POSAO: Moguće su kadrovske promene na poslu. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

Foto: Shuterstock

 

 

STRELAC 

LJUBAV: Nije vam dobar period za ljubav. Ali, ako u ovom periodu ima šanse da se nešto pozitivno desi u ljubavi, onda je to danas. POSAO: Moguće je da ćete započeti sopstvani biznis ili raditi od kuće. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

JARAC 

LJUBAV: Danas ćete imati prilike da ostvarite kontakte sa nekim ko će vam se odmah dopasti, i u čijem društvu ćete silno uživati. POSAO: Moguć je izvestan dobitak ili uvećan priliv novca. ZDRAVLJE: Slabo.

VODOLIJA

LJUBAV: Dobra komunikacija sa drugima, ali više će vas interesovati slobodni odnosi i prijateljstva, nego ozbiljne romantične kombinacije. POSAO: Manji uspeh za one koji rade u IT sektoru. ZDRAVLJE: Umor.

RIBE 

LJUBAV: Moguće je da ćete kriti svoja osećanja od voljene osobe, zbog nesigurnosti ili ćete imati tajnu vezu. POSAO: I dalje su mogući problemi pravne prirode. ZDRAVLJE: Poboljšanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Sija bronza kao zlato! Košarkaši Srbije uzeli medalju na OI i osvetili se Nemcima za Mundobasket! (FOTO/VIDEO)
Olimpijske igre

Sija bronza kao zlato! Košarkaši Srbije uzeli medalju na OI i osvetili se Nemcima za Mundobasket! (FOTO/VIDEO)

Trebalo je da bude zlato, ali i bronza je vrhunski rezultat! Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je treće mesto na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je u današnjem meču za bronzanu medalju pobedila svetskog šampiona Nemačku sa 93:83 (21:30, 17:16, 25:26, )! "Orlovi" su se tako revanširali "pancerima" za prošlogodišnji poraz u finalu Mundobasketa u Manili, a osim toga, pokazali su neverovatnu mentalnu snagu da se podignu nakon nepravednog poraza od Amerike u polufinalu.

10.08.2024

12:47

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23