• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.01.2024

08:10

Ispunjava me erotičnom energijom! Sonja tvrdi da se zaljubila u hrast i otkriva da li imaju intimne odnose

Instagram/bodystoryteller

Lajfstajl

Ispunjava me erotičnom energijom! Sonja tvrdi da se zaljubila u hrast i otkriva da li imaju intimne odnose

Podeli vest

Sonja Semionova se proglasila ekoseksualkom i ističe da oseća erotičnu povezanost sa starim hrastom.

Samoproglašena "ekoseksualka" stavlja svoju ljubav prema prirodi na ekstremni nivo, zaljubivši se u stari hrast i tvrdeći da je ispunjava "erotičnom energijom".

- Osećam erotičnu povezanost s nečim tako velikim i drevnim, kao da je moj ljubavni partner - izjavila je Sonja Semionova (45) o svom neobičnom fetišu. Identifikuje se kao ekoseksualka, osoba koja prirodu doživljava kao romantičnu, senzualnu i privlačnu, često zamišljajući "Zemlju kao svoju ljubavnicu", prenosi NY Post

Vodič za samointimnost i somatska seksualna edukatorka, koja je prošla obuku, razvila je neobičnu naklonost prema biljkama nakon preseljenja na Vankuver u Britanskoj Kolumbiji, zime 2020. godine.

Semionova opisuje kako je razvila romantična osećanja prema velikom hrastu, koji je primetila tokom šetnji prirodom, u vreme karantina. Ističe "prisutnost" i osećaj podrške, koji doživljava s drvetom, naglašavajući da se veza s prirodom ne može uporediti s ljudskim odnosima.

- Prisutnost koju osećam s drvetom je ono što tražim, ali to je fantazija s osobom. Žudela sam za tim naletom erotske energije, koji dolazi kada upoznate novog partnera, a to nije održivo - dodala je.

Semionova pojašnjava da fizički ne ulazi u snošaj sa stablom, već da je njeno erotsko iskustvo ograničeno na njenu maštu. Naglašava da ekoseksualnost ne uključuje bukvalni seks između ljudi i prirode, već predstavlja drugačiji pristup istraživanju erotike. Za nju, posmatranje promena godišnjih doba ima erotsku dimenziju, pri čemu zima označava prelazak iz stanja mirovanja u vitalnost proleća.

Njena romantična privrženost biljkama može izgledati kao neobična sklonost, ali ona tvrdi da je ekoseksualnost već rasprostranjena među mnogim ljudima. Takođe veruje da povezanost s prirodom može doprineti rešavanju ekoloških i klimatskih problema.

- Postoji razlog zašto uživamo u prirodi i planinarenju. Često zanemarujemo da to radimo kako bismo iskusili vitalnost koja proizlazi iz tih stvari, a to je suština erotike. Verujem da bismo imali koristi od simbioze s prirodom - zaključila je Sonja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vučić je još jednom bio u pravu! Brnabić pokazala svo licemerje lažnih ekologa: Odbili da razgovaraju sa Vučićem, a hoće da blokiraju prugu! Pokazali su da nemaju argumenata!
Politika

Vučić je još jednom bio u pravu! Brnabić pokazala svo licemerje lažnih ekologa: Odbili da razgovaraju sa Vučićem, a hoće da blokiraju prugu! Pokazali su da nemaju argumenata!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić istakla je na svom Iks profilu, reagujući na izjavu Nebojše Petkovića iz udruženja "Ne damo Jadar" o tome da su organizatori protesta odbili razgovor sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem danas u Malom Zvorniku, da to samo pokazuje koliko nemaju argumenata i koliko njihovi protesti nemaju veze sa litijumom.

14.08.2024

15:07

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru!
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru!

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Džet set

Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!
Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!

Građani Majdanpeka od danas pa do daljeg će biti bez vode za piće. Novi gradski vodovod ,,Pustinjac,, sa kojeg se vodom napaja veći deo žitelja grada Majdanpeka i selo Debeli Lug, ostao je bez dovoljnog dotoka vode , tako da je vodosnabdevanje dovedeno u pitanje.

13.08.2024

13:14