• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.12.2023

13:30

Ima ženu i 7 devojaka! Prave raspored za intimne odnose, ali nije sve tako savršeno - ovo je najveći problem (FOTO)

Instagram/arthurourso

Ljubav

Ima ženu i 7 devojaka! Prave raspored za intimne odnose, ali nije sve tako savršeno - ovo je najveći problem (FOTO)

Podeli vest

Artur O Urso je rešio da istraži poliamoriju, što je njegova žena Luana podržala.

Svaka veza je priča za sebe i ono što će odgovarati jednom ljubavnom paru, ne znači da će i drugom. Međutim, ova priča je svakako mnoge ljude ostavila u čudu, s obzirom na to da je zaista nešto što se retko sreće. 

Model Artur O Urso vodi zanimljiv ljubavni život sa svojom suprugom i još 7 devojaka! Da, dobro ste pročitali, Artur ima čak 8 žena u svom životu, a kako ističe, trudi se da svakoj pruži svoj maksimum.

Ironično je što je Artur, sada model, mislio da nikada neće naći ljubav svog života, nakon što je nabacio kilograme u ranim dvadesetim. Sa manjkom samopouzdanja nego ikad, Artur je preuzeo inicijativu kada je video Luanu u lokalnoj radnji i ostavio joj broj telefona.

- Bio sam očaran čim sam je video. Ostavio sam joj broj telefona u nadi da će me kontaktirati i tako je i bilo - rekao je Artur.

Zaljubljeni par se ubrzo venčao, a Artur je počeo da trenira i izgubio više od 27 kilograma za godinu dana. Uskoro su počele da mu prilaze mnoge devojke i on je poželeo da istraži poliamoriju, što je Luana podržala.

- Osećam se ispunjeno i srećna sam u braku zato što želim da ga učinim srećnim - rekla je Luana.

Par trenutno ima sedam "devojaka" i prošle godine su se "venčali" sa njima, prenosi San.

Uključivanje Taine, Lorene, Kjare, Meline, Emeli, Tajane i Sintije u svakodnevni život, izazvalo je burne reakcije i komentare. Čak ni njihovi bližnji nisu prihvatili ovaj neobičan odnos, jer su veliki katolici kao i većina Brazilaca.

Arturova baka je upoznala druge žene u njegovom životu.

- Nikada nismo mogli da prihvatimo određene stvari - rekla je starica.

Porodica i okolina nisu jedini problem sa kojim se suočavaju. Nedavno je Agata rešila da se razvede od njih zbog ljubomore. Artur je dao sve od sebe da to reši i pravio raspored za seks, da bi se svakoj partnerki podjednako posvetio, ali nije uspeo.

Uprkos osudama okoline, oni žele da se venčaju sa još dve žene i kažu da je njihov odnos jači nego ikad.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija