• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2024

17:00

"Vojvotkinja diktator"! Megan Markl brutalno teroriše svoje osoblje, otkriveni jezivi detalji

preofimedia

Lajfstajl

"Vojvotkinja diktator"! Megan Markl brutalno teroriše svoje osoblje, otkriveni jezivi detalji

Podeli vest

Izvor iz okruženja bliskog Megan Markl otkrio je medijima kako se ona ponaša prema svom osoblju. Naveo je da je ona apsolutno neumoljiva, kao i da se ponaša kao diktator koji maršira u visokim štiklama i izdaje naređenja.

Govoreći za magazin "Hollywood Reporter" izvor blzak Megan Markl je rekao:

 - Gledao sam je kako odrasle muškarce dovodi do suza.

Foto: profimedia

 

Ove nove tvrdnje dolaze u trenutku kada se Megan i Hari pripremaju da proslave 40. rođendan princa Harija.

Drugi izvori sugerišu da se Hari oseća sve usamljenije u SAD i da svog telohranitelja Dejvida Langdauna smatra najboljim prijateljem.

Vojvotkinja diktator

Nove optužbe su deo istraživanja o odlasku osoblja koje je radilo za vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, uključujući i njihovog šefa osoblja, Džoša Ketlera, koji je dao ostavku u avgustu nakon samo tri meseca na toj poziciji.

Meganini "glasni ispadi besa" i "ljutiti mejlovi u 5 ujutru" takođe su joj doneli nadimak "vojvotkinja diktator" među članovima njenog osoblja, navodi Hollywood Reporter.

Megan je prethodno bila optužena za maltretiranje osoblja u palati pre nego što su se ona i Hari preselili u Kaliforniju, što je navelo kraljevske pomoćnike da pokrenu istragu o tvrdnjama da je Megan "omalovažavala" dve lične asistentkinje.

Foto: Foto: EPA Images

 

Megan je negirala optužbe

Navodno su neki članovi osoblja bili dovedeni do suza i osećali se "traumatizovano", a neki su svoje stanje uporedili sa posttraumatskim stresnim poremećajem.

Iako detalji izveštaja nikada nisu objavljeni, Megan je uvek odlučno negirala ove optužbe, dok su njeni advokati u to vreme opisali optužbe kao "proračunatu kampanju blaćenja".

Novi izveštaji dolaze nakon što je prošle nedelje otkriveno da je PR savetnica Harija i Megan, Kristin Veir Širmer, tiho napustila njihovu službu krajem prošle godine. Ona se pridružila paru 2020. godine kao šef komunikacija njihove humanitarne fondacije "Archewell"

Vesti o Širmerinom odlasku stigle su samo nekoliko nedelja nakon što je objavljeno da je Džoš Ketler dao ostavku nakon što je kratko radio za Hari i Megan. 

Ketler je bio na probnom radu i navodno je rekao da njegov angažman nije bio dobar izbor. 

Njegov odlazak je samo dodatno naglasio činjenicu da Megan i Hari već duže vreme imaju problem da zadrže osoblje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Da li će se manijak uskoro naći na slobodi? Davitelj s Medaka ubio mladu doktorku i cele noći sedeo pored tela
Hronika

Da li će se manijak uskoro naći na slobodi? Davitelj s Medaka ubio mladu doktorku i cele noći sedeo pored tela

Stela Gundelj (26), mlada doktorka iz Stare Pazove ubijena je 13. februara 2013. godine u Beogradu. Njen bivši partner, Aleksandar Šundić, koji je tada imao 23 godine, udavio je Stelu u iznajmljenom stanu u naselju Medaković. Nakon što je pravosnažno osuđen na 15 godina zatvora, i s obzirom na to da je odslužio dve trećine kazne, odnosno 11 godina, postoji mogućnost da bi uskoro mogao biti pušten na slobodu, a tim povodom oglasile su se Stelina majka i kuma.

14.09.2024

18:45

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45