• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.rs/informer.rs

13.05.2017

17:37

(FOTO) ŠOKIRALA ISKRENOŠĆU: Evo kako ja zaista izgledam samo par sati nakon CARSKOG REZA!

Ljubav

(FOTO) ŠOKIRALA ISKRENOŠĆU: Evo kako ja zaista izgledam samo par sati nakon CARSKOG REZA!

Podeli vest

"Svakom ko kaže da je ovo "lakši put" za porođaj, pokušajte da i sami imate ranu u abdomenu koju potom treba zašiti dok osećate kao da će svi vitalni organi da vam poispadaju"

Jedna mama je odlučila da svoje iskustvo sa carskim rezom podeli sa javnošću i kaže o čemu se tu zapravo radi:

- Ovo možda i nije moj najbolji ugao (a možda i jeste?) ali ko ne bi uslikao selfi par sati nakon porođaja kako bi svi videli kako su vas otvorili i iz vas izvukli potpuno novo biće? Evo kako ja zaista izgledam samo par sati nakon carskog reza. Svakom ko kaže da je ovo "lakši put" za porođaj, pokušajte da i sami imate ranu u abdomenu koju potom treba zašiti dok osećate kao da će svi vitalni organi da vam poispadaju. Mislim, sve je to super dok još radi epiduralna.

- Nakon toga osećate se kao da vas je udario autobus a potom se vratio da vas još jednom pregazi. A ako ne birate savršen tajming da uzimate tablete protiv bolova tačno kada jednoj prestane delovanje, onda ćete poželeti da ste mrtvi. Svako ko je imao carski rez zna da ste osuđeni na gaće sa dubokim strukom i steznike jer nikako drugačije ne možete da sakrijete ožiljak. Ali nikad to ne bih menjala, jer sam ovim putem dobila svoje bebe koje možda ne bi bile sa mnom da je porođaj tekao prirodnim putem - poručila je novopečena mama.

 

 

 

A post shared by OLIVIA WHITE (@houseofwhite_) on May 11, 2017 at 3:07am PDT

 

A evo ih i njene bebe:

 

 

 

A post shared by OLIVIA WHITE (@houseofwhite_) on May 1, 2017 at 3:27am PDT

 

 

 

A post shared by OLIVIA WHITE (@houseofwhite_) on Apr 24, 2017 at 10:27pm PDT

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija