• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92/Informer.rs

11.01.2019

12:24

ZA NJIH NEMA "NE": Ova 3 muškarca su najveći zavodnici u horoskopu!

Ljubav

ZA NJIH NEMA "NE": Ova 3 muškarca su najveći zavodnici u horoskopu!

Podeli vest

Tri znaka koja se izdvajaju od ostalih muškaraca jer su pravi, istinski šarmeri...

Bik 

Žene teško da mogu da odelo njegovim zavodničkim sposobnostima. Iako je gotovo nesvestan svoje senzualnosti Bik spada u vrhunske zavodnike. Ključni adut mu je spontanost, a u krevetu poznaje sva umeća Kamasutre, iako je nikada nije ni pročitao. Ovaj znak ume da priredi vatromet emocija i pažnje. On će vam pružiti takav doživljaj da ćete se osetiti veoma posebno. Bikovi imaju prirodnu toplinu u očima i ponekad nesvesno privuku i one koje ne bi želeli. 

Blizanci 

Njegov osmeh razoružaće svakoga, a uvek će se truditi da se drugi oko njega osećaju dobro. Oni su kraljevi šarma, retko koja bi im mogla odoleti. Oni uživaju u igri zavođenja, vole dobru komunikaciju,a uvek imaju neku zanimljivu priču čime i osvajaju suprotni pol. Nikada "ne pucaju" na seks kao prioritet već na intelekt, po čemu se i izdvajaju iz mase, a svojim pozitivnim stavom vrlo lako vežu za sebe onu koju su zacrtali. 

(FOTO) SAMO ZA ŽENSKE OČI! Mladi fudbaleri tradicionalno pozirali za kalendar



Škorpija 

Škorpijom vlada fatalna planeta Pluton. Ovog muškarca je teško ne primetiti. Njegov zavodnički pogled i maniri kojima kao da vas poziva na blud, ne može vas ostaviti ravnodušnom. Ovo je znak koji duboko oseća i njegova intuicija je izražena do te mere da u svakom trenutku zna koje su vaše potrebe, a s obzirom na to da je u emotivnom smislu veoma predan uživaće da i vas zadovolji do maksimalnih granica. Njegovo umeće vođenja ljubavi ostaje za pamćenje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17