• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: CNN/informer.rs

08.06.2020

10:10 >> 10:13

KOJI UDARAC NA MUŠKOST! Dokazano zašto žene stenju tokom se*sa!

Ljubav

KOJI UDARAC NA MUŠKOST! Dokazano zašto žene stenju tokom se*sa!

Podeli vest

Da li neke žene stenju glasno tokom seksa samo zato što su to “pokupile” iz holivudskih filmova ili ipak postoji neki drugi razlog za to, zapitali su se naučnici Gejl Bruer i Kolih Hendri sa Univerziteta u Lankaširu i Lidsu

Oni su istraživali “kopularnu vokalizaciju”, odnosno glasno stenjanje tokom seksa, a istraživanje su proveli na 71 heteroseksualnoj ženi u dobi od 18 do 48 godina. Shvatili su da mnogo žena stenje tokom se*sa, međutim ne nužno dok doživljavaju or*azam.

(FOTO) MILJENICA HOLIVUDA KAO OD MAJKE ROĐENA: Fotografija nage Dženifer Aniston izneta na aukciju!

IZBACILA NOGE, A NIJE VIDELA DA JOJ JE POCEPANA ODEĆA! Pevačica se IZBLAMIRALA KAO NIKADA do sad, svi su primetili ovaj DETALJ! (FOTO)

Njih 66 posto je reklo da stenju da bi ubrzale partnerov or*azam, a čak 87 posto njih je reklo da stenju da bi povećale samopouzdanje partnera tokom se*sa.

Foto: Shutterstock

- Iako većina žena or*azam doživljava još tokom predigre (?!), kopulatorna vokalizacija odvija se najviše neposredno pre ili tokom muške e*akulacije - zaključili su istraživači, prenosi CNN. Žene su još rekle da stenju tokom se*sa kako bi smanjile neprijatnost, dosadu ili bol.

KOJI JE IDEALAN BROJ SE*SUALNIH PARTNERA? Naučnici imaju odgovor...

Dakle, da li žene stenju samo zbog muškaraca?

- Ne postoji još dovoljno istraživanja u ovom području, međutim kroz medije nas bombarduju takve slike, slike koje povezuju stenjanje sa or*azmom. Stenjanje bi stoga moglo da bude prilično mudra strategija lažiranja or*azma, pošto muškarci uglavnom glasno stenjanje povezuju sa or*azmom, ali zapravo nema ništa mudro u tome - dodaju naučnici. 

Foto: Shutterstock

- Ako stenjete, partneru dajete do znanja da sve radi dobro, a to očigledno nije tako - kažu autori koji savetuju ženama da se koriste stenjanjem i uzvicima samo kad je nešto dobro, a ne kad žele da prikriju loše izvođenje ili žele da se ono što pre završi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rasa

pre 3 godine

Koliko znam da zene stenju zbog ugodjaja i uzivanja a ostalo ...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17