• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

24.02.2021

10:40

Poznate voditeljke otkrile koji su im omiljeni proizvodi iz Lilly drogerija!

Ljubav

Poznate voditeljke otkrile koji su im omiljeni proizvodi iz Lilly drogerija!

Podeli vest

Kristina Radenković, Danijela Buzurović, Marija Egelja i Marina Kotevski, voditeljke poznate po svom negovanom izgledu, konačno su otkrile koji su to proizvodi deo njihove svakodnevne beauty rutine

Kroz razgovor i duhovite komentare, četiri lica koja  već dugi niz godina krase male ekrane razmenile su savete i preporučile jedna drugoj proizvode u čiji kvalitet su se tokom korišćenja same uverile.

Kristina je otkrila da je za njen savršen ten zaslužan brend Embriolis, čiju višenamensku kremu i CC kremu za ten koristi svakodnevno, a da joj je „svaka dlaka na mestu“ zahvaljujući Toni&Guy šamponu koji sprečava i sanira oštećenja na vlaknima kose nakon snimanja i stilizovanja vlasi pomoću različitih agresivnih sredstava.

Foto: Promo

Njena emisija je nezaobilazna za sve ljubitelje praćenja života poznatih i slavnih, a Danijela Buzurović navela je da ruke neguje Velnea tečnim sapunom sa mirisom manga, kao i Vaselin kremom za ruke i nokte koja u sebi sadrži keratin i tako ojačava nokte. Pored toga, Danijela uživa i u Cottage sweet mashmallow gelu za tuširanje sa mirisom belog sleza i vanile.

Foto: Promo

Marija Egelja takođe je odana brendu Velnea čiju kremu za ruke sa mirisom kokosa uvek ima u torbi, jer je, naročito tokom zime, ova veganska krema sa velikim brojem ulja odlična zaštita ruku od hladnoće. Krupne oči su njen zaštitni znak, a Marija ih ističe YAEMINA All night long maskarom,  dok kožu neguje La piel beach babe body scrub pilingom koji obnavlja površinski sloj kože i uklanja manja oštećenja.

Marina Kotevski poklonila je koleginicama Velnea retro balzam za usne kojim je oduševljena, a preporučila im je i LLUMS Galaxy 1 paletu svetlucavih senki koje koristi za posebne prilike, kao i Toni&Guy masku za kosu infiniti damage rep koja daje živost oštećenoj kosi, a takođe je pogodna za farbanu kosu.

Foto: Promo

Tajne lepote i negovanog izgleda omiljenih TV lica najzad su otkrivene, a snimak njihovog druženja možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=K6cGT-X0Y6g


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17