• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica

31.03.2021

14:50

OVA FITNES BAKA IZGLEDA BOLJE OD SVOJE UNUKE! Kada budete videli njenu FOTKU U KUPAĆEM, zavrteće vam se u GLAVI /FOTO/

Ljubav

OVA FITNES BAKA IZGLEDA BOLJE OD SVOJE UNUKE! Kada budete videli njenu FOTKU U KUPAĆEM, zavrteće vam se u GLAVI /FOTO/

Podeli vest

Lesli Maksvel (64) je baka iz Australije i naglašava da sebe smatra osobom koja ni nema godine. Fitnesom je počela da se bavi u 48. godini i posle samo godinu dana je odnela pobedu na fitnes takmičenju

Njena savršena figura, koju odlikuju izvajani i isklesani mišiću, pomaže joj da zavede i mnogo mlađe muškarce, objašnjava Lesli.

- Svi moji partneri su drastično mlađi, uključujući i mog bivšeg muža, od koga sam bila starija skoro deceniju i po, ali mi to nije predstavljalo problem - ističe fitnes šampionka i navodi da sad ima mnogo više samopouzdanja nego kada je bila mlađa.

FOTOGRAFIJU FITNES BAKE U KUPAĆEM KOSTIMU MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Vežbanje je sada njen život i ona je lični trener. Takmičila se više od 30 puta i našla se na više od 30 naslovnica koje predstavljaju fitnes modele.

- Fitnes i zdravlje su moj život i volim da inspirišem druge da vode zdrav životni stil i da održavaju snažno i vitko telo bez obzira na godine - rekla je Lesli.

Ona je majka troje dece, a ima i troje unučadi. Često se snimala sa svojom 19-godišnjom unukom Tijom, pa su ti video snimci i postali viralni na društvenim mrežama. Ujedno, sa njom i najviše voli da vežba.

 

 

Dok se Lesli sjajno zabavlja sa unukom, njena ćerka Vanesa ne podržava svoju majku u potpunosti i savetuje je da uspori sa treninzima kojih ima pet u toku nedelje. Pored toga, ćerka nije zadovoljna ni golišavim fotografijama koje Lesli objavljuje na Instagramu. Ipak, ona nije saglasna sa tim.

- Fitnes je moj život i stalno sam u teretani u oskudnoj odeći. Uz to se takmičim, pa sam navikla da budem na ini u sićušnom bikiniju. Nemam problema sa pokazivanjem takvih fotki. Ne stidim se svog tela. Moram da budem produkt onoga u šta verujem. Ne mogu da se pokrijem ako želim da pokažem svoje telo. Zašto biti star i bolestan ako ne moraš da budeš? Zašto ne biti na vrhu sveta? - rekla je fit baka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvetkovic Jovica

pre 3 godine

Najobicnija bakica, koja zamislja sebe da to nije. A jeste i to ohoho.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17