• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.01.2022

21:16

Kako treba negovati KOŽU tokom zime?

Ljubav

Kako treba negovati KOŽU tokom zime?

Podeli vest

Kožu treba posebno čuvati tokom zime. Ona je najveći organ i treba joj posvetiti pažnju

Nezdrava ishrana će uzrokovati brojne upalne procese, bez obzira na spoljnu negu. Naravno, nekome više nekome manje, ali ako je to problem, kreme to neće srediti.

Koža se konstantno menja, zavisi od toga kako živimo, kako se hranimo i koliko vode pijemo. Na to moramo da obratimo pažnju i da negu prilagodimo dobu. Za zimu je generalno bitno da se negujemo ultra hidratantnim proizvodima za zaštitu od hladnog vremena i vetra.

Foto: Shutterstock

Na niskim temperaturama je dobro uvesti još jedan sloj kreme dnevno


Takođe, ako ne vidite neku dramatičnu promenu na koži, bez obzira na vremenske prilike, nije nužno drastično menjati rituale.

Na niskim temperaturama je dobro uvesti još jedan sloj kreme dnevno, pošto niske temperature isušuju lice. Boravak na hladnom vazduhu dobar je za kožu, ali pritom je dobro zaštititi se kremom, kako bi lice ostalo meko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija