• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2022

11:03

RIZ VITERSPUN OTKRILA ELIKSIR MLADOSTI! Zanosna plavuša ima 46 godina, a izgleda kao DEVOJČICA

Ljubav

RIZ VITERSPUN OTKRILA ELIKSIR MLADOSTI! Zanosna plavuša ima 46 godina, a izgleda kao DEVOJČICA

Podeli vest

Jedna od omiljenih holivudskih glumica, Riz Viterspun (46), koju pamtimo iz filma "Pravna plavuša", predstavlja oličenje prirodne lepote koju redovno neguje

Riz Viterspun je poznata je po svom izgledu devojčice koji je zadržala iako je uveliko u petoj deceniji svog života. 

Uvek nasmejala i ljupka, Riz otkriva da je kao mala posmatrala svoju majku kako se neguje.

 

 

- Kao veoma mlada, svako jutro sam gledala svoju majku kako se šminka i razmišljala sam o tome koliko je taj njen ritual pripreme za dan i predstavljanje najbolje sebe svetu veliki deo njenog samopoštovanja. Tako da mislim da sam još tada razvila ljubav prema lepoti i nezi kože.

Starenje nije neuspeh

Ona objašnjava da na starenje ne treba gledati kao neuspeh.

 

 

- Ima nešto osnažujuće u gracioznom starenju. Poznajem i srećem toliko žena koje imaju taj samokritični stav. Najvažnija stvar koju želim da žene znaju je da treba da budu najbolja verzija sebe koja možete biti. I da treba da ulažete u sebe i da zaista odvojite malo vremena za negu kože i tela, a samim tim i svog samopouzdanja. To je tako važno - kaže glumica.

Skidanje šminke

Za a portal BodyandSoul glumica je istakla da je skidanje šminke prilikom odlaska u krevet nešto što je veoma važno.

- Kamere su ponekad toliko blizu lica i volim da se osećam samouvereno u tim kadrovima, što znači da je neophodno da i sama sebi pružim optimalnu negu kože koliko je to moguće - dodaje Riz.

 

 

- Naravno, uz pravilno i redovno korišćenje dnevnih i noćnih krema i ostalih kozmetičkih proizvoda koji poboljšavaju tonus i strukturu kože lica i tela, rezultati neće izostati i vremenom ćete postići željeni izgled kože i lica, a samim tim podići nivo samopouzdanja da ćete uvek ulicom koračati uzdignute glave, a da to ne činite zato što vežbate mišiće lica i vrata već zato što ponosno nosite svoj sjaj, i spoljašnji, ali i onaj unutrašnji - poručuje Riz.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija