• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.08.2022

20:44

NATERAJTE GA DA KONSTANTNO MISLI NA VAS! Evo kako možete da osvojite muškarca!

pixabay

Ljubav

NATERAJTE GA DA KONSTANTNO MISLI NA VAS! Evo kako možete da osvojite muškarca!

Podeli vest

Postoji nekoliko načina kako da navedete muškarca da sve češće razmišlja o vama

1. Naterajte ga da pomisli da vas može izgubiti

Ako uvek pristajete na viđanje i stavljate njega u prvi plan, vrlo lako može pomisliti da ste sigurna opcija i da nije potrebno da se trudi više. Ne morate uvek biti dostupni, dogovorite kafu sa drugaricama, izađite u šetnju, posvetite se sebi, ukratko pokažite da imate život i pored njega.

Ne posvećujte mu se više nego što je potrebno... Ne mora u svakom trenutku znati gde ste i sa kim. Ostavite mu malo prostora da razmišlja!

2. Pokažite razumevanje bez osuđivanja

Muškarcima je generalno teško da pričaju o osećanjima. Da biste ga "naterali" da vam se otvori najbolje bi bilo da započnete jednostavan razgovor koji možete polako okretati u pravcu njegove filozofije života i emocija koje oseća.

Pitajte ga da li mu je bilo teško nakon raskida sa bivšom devojkom, kako doživljava ljubav, ali - ne osuđujte ga i pokažite razumevanje!

3. Ranjivost

Ništa se ne dešava preko noći i za sve je potrebno vreme i trud. Ako on u vama vidi osobu kojoj veruje i koja ga razume pokazaće vam i svoje slabe tačke i ranjivu stranu. Takvi trenuci učiniće da postanete bliskiji i da u vama on pronađe utočište i svoju mirnu luku.

4. Podizanje seksualne privlačnosti

Jednostavno rečeno - muškarcima je seks jako bitan. Ne morate da izgledate poput modela ili da nosite izazovan donji veš - budite svoji, inicirajte seks, pokažite i da on vas privlači!

Foto: Shutterstock

5. Stvorite opuštenu atmosferu

Ovo je jako bitno - ako razgovore provodite tako što se konstantno žalite na nešto i pričate o problemima, ni vi ni vaš partner nećete se osećati lepo! Pesimizam udaljava ljude...

Potrudite se da sagledate lepe stvari u životu, da pokažete da ste zadovoljni sobom i svojim životom - kad emitujete takvu energiju i drugi ljudi će želeti da se nađu pored vas.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija