• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.08.2022

23:24

ZNAKOVI DA JE MUŠKARAC LOŠ U KREVETU! Da li vaš partner radi ove stvari?

Shutterstock

Ljubav

ZNAKOVI DA JE MUŠKARAC LOŠ U KREVETU! Da li vaš partner radi ove stvari?

Podeli vest

Postoje određeni signali koji ukazuju na to da je mušakarc izrazito loš u krevetu. Stoga, drage žene, obratite pažnju na sledeće stvari

Porebna mu je čitava večnost da napravi prvi korak

Razumljivo je da će obe strani biti malo stidljive na početku. Međutim, iako ste vi slali ka njemu jasne znake da ste zainteresovani, njemu je trebala čitava večnost da vas pozove da izađete. Da stvar bude još gora, kada se to dogodilo sve što je nakon toga usledilo je takođe bilo kao usporeni film. Gotovo da ste morali da ga saterate u ćošak da bi vas poljubio. Ako mu je potrebna čitava večnost za ovakve poteze, velike su šanse da je takav i u krevetu.

On izbegava kontakt očima sa vama

Da li ste primetili da on ima problem sa tim da vas pogleda u oči dok razgovarate? Čak i ako se radi o nekim običnim temama koje nemaju veze sa vašim odnosnom. Ako muškarac izbegava kontakt očima sa devojkom, to znači da mu nedostaje samopouzdanja. Dakle, ako on nije dovoljno hrabar da vas pogleda u oči dok vodite običan razgovor, kako će skupiti hrabrost da vas fascinira u spavaćoj sobi?

Foto: Informer

 Ako muškarac izbegava kontakt očima sa devojkom, to znači da mu nedostaje samopouzdanja



On se hvali svojim veštinama u krevetu

Uvek bi trebalo da imate na umu da svi oni koji imaju čime da se pohvale, ne osećaju potrebu da to rade. Suprotno tome, ako muškarac zna da je njegov performans u krevetu osrednji, to će ga navesti da koristi svaku priliku da se povali svojim veštinama. Nešto poput ribolovačkih priča, za koje svi znamo da nisu istinite.



On nije neko ko je voljan da proba nove stvari

Zašto biste uopšte razmatrali vezu sa nekim ko nije voljan da u svoj život unese malo avanture? Niko ne tvrdi da bi trebalo da bude zavisnik o adrenalinu, ali spremnost za isprobavanje novih stvari je važna odlika. Drugim rečima, ako on nije zainteresovan za proširivanje novih vidika, smatrajte da biste sa njim u spavaćoj sobi bili osuđeni na misionarski položaj i seks u trajanju od celih 5 minuta.

Foto: Shutterstock



On je neko kome je suviše lako da skrene pažnju sa nečega

Zaista nema ničeg goreg od toga da ste u krevetu sa nekim ko nije fokusiran na vas, već razmišlja o rezultatima jučerašnje fudbalske utakmice. Ako ste primetili da u toku razgovora, on jednostavno odluta i nema pojma o čemu pričate kada se vrati u stvarnost, to je vrlo loš znak. Ako on ne uspeva da drži fokus na vama dok razvijate vašu vezu, teško će mu poći za rukom da se koncentriše na vaše zadovoljstvo u krevetu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17