• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

15.09.2022

23:22

POSESIVAN, LJUBOMORAN! Devojka podelila da je u strahu za svoju prijateljicu - momak joj je OPSEDNUT!

Ljubav

POSESIVAN, LJUBOMORAN! Devojka podelila da je u strahu za svoju prijateljicu - momak joj je OPSEDNUT!

Podeli vest

Jedna devojka je otkrila kako bi volela da njena drugarica raskine sa dečkom, jer je veoma kontroliše

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka je podelila svoju zabrinutost za drugaricu. 

Naime, ona je počela da se zabavlja sa jednim dečkom koji je u svemu kontroliše:

- Ne želim da zvučim bezobrazno, ali bih želela da moja drugarica što pre raskine sa ovim svojim novim momkom. U vezi nisu ni mesec dana, a on je toliko posesivan, ljubomoran, opsednut. Kao da nema život van veze. Izađemo nas dve na kafu, on je nazove 10 puta. Svaki minut nova poruka. U sve naše planove pokušava da se ubaci. Kaže da joj gleda i poruke, proverava telefon. Dođe ona sinoć kod mene, a on je odmah zivka da pita kad će kod njega. Aman više čoveče! I sama kaže da je mnogo posesivan, ali da će ostati sa njim, jer joj se baš sviđa. Ja ništa ne komentarišem, ne želim da posle ja budem kriva ako raskinu, ali mi se lik stvarno ne dopada. Svi bivši su joj bili super, stvarno ne znam odakle se ovaj ovakav sad pojavio - napisala je ova devojka, a onda su usledili i komentari:

- Sledeće će da joj puni glavu kako si ti ovakva i onakva - najgora. Možda čak i kaže da si mu se nabacivala. Onda će on (ili ona) da se posvađa s tobom, da im ne bi dolazila u kuću. Ti više nećeš znati šta se među njima dešava, ali ja ti kažem, biće pakao. Kad ga ona konačno ostavi, ne zameri joj i budi uz nju. Samo te pripremam.

Foto: Shutterstock

svađa

- Ako joj proverava telefon, poruke itd, reci joj nek ona počne to raditi njemu. Hej, ako on može - može i ona! Misliš da neće naći ništa? Malo sutra. Stavila bih novac na to da raskidaju uskoro.

- Isti slučaj sa mojom drugaricom, još će se ona uskoro i udati za njega, jer je nedavno verio. Ni prethodni momci joj nisu bili ništa posebno, sa svakim je imala problema, ali ovaj je poseban. Bukvalno prati svaki njen pokret i zove je svakih 10 minuta. Kontroliše joj čak i viđanje s nama, ona govori da to nije tako, a i sama je svesna da jeste. Nekad mi bude žao nje, ali kada malo bolje razmislim, pa svi smo punoletni i Bog nam je podario zdrav razum. Svako je odgovoran za sebe.

- Lupi joj šamarčinu i reci da se opasulji istog momenta. Tako je i moja isto, em prvi dečko, em odlepila za njim, a on posesivan, samo što ona to naravno percipira kao brigu i zaljubljenost. Ne trebaš biti psiholog, ali imaš sve signale koji ukazuju na to. Reci joj da isprati i kada krene da joj ubacuje bubice vezane za tebe ili ljude iz okoline, neka prekida odmah, jer je to sledeći korak. Pokušaj da je izvučeš što pre, ali ako je i dalje slepa kod očiju, pusti pa šta bude.

- Ista je situacija kod moje drugarice bila. To je išlo do te krajnosti da je bio i na mene ljubomoran i umislio da je i sa mnom u vezi. Gospode bože poremećene osobe!

Šta vi mislite da bi trebalo da uradi ova devojka?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija