• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2022

12:40

EVO KAKO IZGLEDA SAMANTA IZ SERIJE SEKS I GRAD U SEDMOJ DECENIJI! Pojavila se sa dečkom na CRVENOM tepihu (FOTO)

Ljubav

EVO KAKO IZGLEDA SAMANTA IZ SERIJE SEKS I GRAD U SEDMOJ DECENIJI! Pojavila se sa dečkom na CRVENOM tepihu (FOTO)

Podeli vest

Glumica Kim Katral (66), koja se proslavila ulogom Samante u seriji "Seks i grad", pojavila se sa dečkom na dodeli Glamur nagrada

Dečko Kim Katral podržao je zvezdu dok je primala nagradu Screen Icon na dodeli GLAMOUR nagrada za žene 2022. godine.

 

 


Kim Katral bila je zvezda crvenog tepiha na dodeli GLAMOUR nagrada za žene godine 2022, gde joj je uručena nagrada Screen Iconm, a glumica je proslavila skoro 50 godina u šou biznisu.

 

Ona je ulepšala veče u crnoj mini haljini bez naramenica koja je imala šest redova svetlucavih ukrasa oko njenog dekoltea. Nosila je svoju plavu kosu razvejanu i spuštenu, ukrašenu visećim minđušama.

 

 


Bivša zvezda Seks i grada dovela je dečka sa kojim je skoro sedam godina, Rasela Tomasa. Izgledao je zgodno u tamno- sivom odelu, uz koje je uklopio crnu kravatu i crveni džepni kvadrat. 

 

 

Par se upoznao 2016. godine kada je Rasel bio zaposlen na Bi-Bi-Siju i od tada su nerazdvojni.

 - Sviđali smo se jedno drugom, ostali smo u kontaktu, a onda je on došao kod mene u Vankuver -  otkrila je Kim za PEOPLE u septembru 2020.

"Bilo je veoma hrabro od njega jer se nismo zapravo poznavali osim što smo izašli nekoliko puta zajedno. Ali on je došao i odlično smo se složili i od tada smo zajedno!"

Tokom svog govora na prijemu za nagradu Screen Icon, Kim je primetila koliko je ponosna na sebe što je uspela da obuče haljinu iako je u sedmoj deceniji.

 - Ja sam glumica, radim na filmu, televiziji i pozorištu više od 50 godina. Igrala sam senatorke, kraljice, predsednice, mame iz prikolica i vampire. Počela sam kao mlada, sada sam starija glumaca na setu. Ali još uvek mogu da iznesem ovu haljinu -  rekla je ona za GLAMOUR.

 

 

Nakon događaja , Kim je podelila fotografije na svojoj Instagram stranici.

 - Kakvo inspirativno veče! Hvala Glamuru što si me uvrstio među tako uspešne, lepe i talentovane žena -  napisala je ona u naslovu.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija