• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

19.12.2022

13:34

U BRAKU JE, A MUŽ JOJ GLEDA FILMOVE ZA ODRASLE! Žena pita da li je to NORMALNO, a onda je dobila neočekivane ODGOVORE!

Ljubav

U BRAKU JE, A MUŽ JOJ GLEDA FILMOVE ZA ODRASLE! Žena pita da li je to NORMALNO, a onda je dobila neočekivane ODGOVORE!

Podeli vest

Žena kojoj suprug gleda erotkse filmove, otkriva da se poredi sa glumicama i da ne zna da li je normalno to što on radi

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem raznih ispovesti, žena je podelila svoju zabrinutost vezano za njenog supruga i gledanje erotskih filmova:

- U braku sam, a moj muž i dalje gleda porniće kao kakav tinejdžer. Je li to uopšte normalno? Uvek se upoređujem s tim "glumicama" - napisala je ova žena, a onda dobila i nekoliko komentara:

- Zato što su danas mnogi zavisni od pornjave. I to na loš način. I misle da je ceo život pornjava i sve žene glumice. I polako gube kontakt sa realnošću, jer im nije, tako prestimulisanima, dovoljna žena pored njih. Nego mora da se oblači u specijalan veš, pomagala, 70 poza/10min, anorgazmi i na kraju sam sva srećna bacila sve to. I njega. E jbga, ako ti nije bilo dovoljno, pa ni 9x na dan, onda ništa. Produži dalje, produži dalje, idi od mene, jer još si dete.

- Ako previše gleda porniće, možda mu nisi dovoljna. Ima visok libido i pitanje je da li ume da ga drži pod kontrolom. Ako ume i ne vara te, ok. Ali ako mu budi želju da isprobava različite žene, imaš razloga za brigu.

Foto: Pixabay

gledanje filmova

- Svi smo različiti, ali mi je malo čudno da to mlade osobe u vezi gledaju. Ja sam žensko i nisam u vezi i vidim loš uticaj toga. Nekad pogledam, ali ne previše. Smatram da to može biti samo za neku ideju u se*su, ali nikako stalno. Dobiješ neka nerealna očekivanja.

- Ako vam ne pati intimni život zbog toga i nema neka nerealna očekivanja, onda ne vidim nikakav problem.

- Pa šta ako ste u braku, zašto to naglašavaš? I ja sam u braku i gledam porniće i ne vidim u tome ništa loše, žensko sam.

Šta vi mislite o ovome, da li je u redu gledati erotske filmove u braku?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija