• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

16.01.2023

07:50

4 ZNAKA DA BIVŠI POČINJE DA SE KAJE ZBOG RASKIDA! Ekspert otkriva šta će ga to odati na prvu loptu!

Shutterstock

Ljubav

4 ZNAKA DA BIVŠI POČINJE DA SE KAJE ZBOG RASKIDA! Ekspert otkriva šta će ga to odati na prvu loptu!

Podeli vest

Iznenadna ljubaznost, evociranje uspomena i još par stvari su jasni znaci da tvoj bivši razmišlja o pomirenju, ističe transformacioni kouč

Bilo da je on raskinuo ili ste to bili vi, postoje neke stvari koji će (bivši) partner raditi, kako bi vam stavio do znanja da možda ipak želi da pokušate ponovo.

Transformacioni kouč, specijalizovan za partnerske odnose, Slađana Trikić, podelila je sa svojim pratiocima koja su to 4 znaka, da bivši počinje da se kaje zbog raskida:

- Prvi znak jeste da odjednom postaje veoma ljubazan i fin prema tebi, iako je pre raskida i tokom raskida bio hladan i rezervisan. Izvinjava se zbog svega što se desilo, čak malo flertuje, smeška se, fin je, zanimljiv, trudi se.

Drugi znak je da se priseća svih lepih stvari koje su se vama desile u prošlosti, gde ste bili, šta ste radili, dakle evocira uspomene.

Foto: Shutterstock

raskid

Treći znak je da počinje intenzivno da te prati na društvenim mrežama, lajkuje i komentariše storije i objave.

Četvrti znak je da smišlja i predlaže načine kako da se vidite, odlazak na piće, bioskop, želi tvoju pažnju.

To samo znači da on razmišlja o pomirenju, ne zaleći se, pusti ga, samo sledi njegovo vođstvo i vidi gde će te to dalje odvesti - naglašava Slađana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija