• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2023

14:22

HOLIVUDSKI SRCELOMAC RASTUŽIO ŽENE: Ne znam da li ću se više ikada oženiti (FOTO)

Ljubav

HOLIVUDSKI SRCELOMAC RASTUŽIO ŽENE: Ne znam da li ću se više ikada oženiti (FOTO)

Podeli vest

Glumac Čening Tejtum (42), koji se proslavio ulogom u filmu "Magic Mike", rekao je u intervjuu za "Vanity Fair" da "ne zna da li će se više oženiti"

U intervjuu za pomenuti magazin, Čening je otvoreno govorio o braku, ali i propalom odnosu sa bivšom suprugom Dženi Devan.

 

 

Pošto je imao loše iskustvo sa prvim brakom, glumac je priznao da ne razmišlja o ženidbi.

 - Ne znam da li ću se ikad više oženiti - rekao je glumac koji je trenutno u vezi sa Zoe Kravits, pa je dodao da mu konekcija sa ljudima teško pada.

 

 

 - Što se tiče posla, ne bojim se da ću nešto da uradim zbog čega ću se kajati. Međutim, kad je reč o emocijama, pogotovo kad su u pitanju osobe koje volim, u tim slučajevima i nisam baš siguran da ću uraditi sve kako treba i zbog toga se previše trudim -  objasnio glumac.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija